Πατήσια: Ζευγάρι Μαροκινών, εγκατέλειψε τα ανήλικα παιδιά του στο μπαλκόνι διαμερίσματος

Συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ζευγάρι από το Μαρόκο, εγκατέλειψαν τα νήπια παιδιά τους σε μπαλκόνι διαμερίσματος στα Πατήσια

Το κλάμα των δύο νηπίων, προκάλεσε την κινητοποίηση των περιοίκων το βράδυ του Σαββάτου (11/03), οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία όταν διέκριναν στο μπαλκόνι διαμερίσματος στα Πατήσια χωρίς επιτήρηση, τα δύο ανήλικα, ηλικίας τριών χρόνων και έξι ετών.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης  μετέβησαν στο σημείο, είδαν τα δύο νήπια στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας της οδού Κέας στα Πατήσια. Ενώ χτύπησαν την πόρτα διαπίστωσαν ότι ήταν κλειδωμένη, ενώ στο διαμέρισμα δεν υπήρχε παρουσία ενηλίκου, καθώς οι δύο Μαροκινοί, είχαν αποχωρήσει εγκαταλείποντας τα νήπια μόνα τους στο διαμέρισμα.

Με εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων τα δύο παιδία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων. Σε αναζητήσεις εντοπίσθηκαν οι γονείς πρόκειται για 36χρονο και την 27χρονη σύντροφό του, και οι δύο από το Μαρόκο, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.