Πατήσια: Καταγγέλλει διανομέας οδηγό οχήματος ως δράστη επίθεσης με μαχαίρι, όταν τον παρατήρησε για παραβίαση STOP

Καταγγέλλει αιματηρό επεισόδιο και αποδίδει ως δράστη του τραυματισμού του, τον οδηγό οχήματος με τον οποίο διαπληκτίστηκε σε επεισόδιο εν οδώ, με αφορμή την παραβίαση σήματος του ΚΟΚ

Στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλλάρη και Στρατηγού Δαγκλή, στα Πατήσια (08/02) -σύμφωνα με την καταγγελία του – διερχόμενος διανομέα καταστήματος εστίας, επέστρεφε από παράδοση παραγγελίας, όταν οδηγός παραβίασε “STOP” με τον ίδιο να αποφεύγει τη σύγκρουση, καθώς αντιλήφθηκε έγκαιρα την κίνηση του οχήματος. Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο – όπως ισχυρίζεται – με τον οδηγό του οχήματος να αποβιβάζεται από τη θέση του, να του επιτίθεται με μπουνιές και με αιχμηρό αντικείμενο- όπως αναφέρει – τον έπληξε δύο φορές στους μηρούς και στα δύο πόδια.

Ο διανομέας επιβιβάστηκε στο δίκυκλό του, και επέστρεψε στο μαγαζί, όπου οι συνάδελφοί του, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο “Ελπίς” ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξετάζεται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, με τον οδηγό του οχήματος να αναζητείται.

Σε βάρος του οδηγού ο οποίος διαφεύγει, έχει σχηματισθεί δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πατησίων, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.