Πατήσια: Ένοπλο επεισόδιο με τραυματίες- Μεταφέρθηκαν στην “Παμμακάριστο”- Τραυματιες δυο Αστυνομικοι νεκρος ο οδηγός υπόπτου οχήματος

Ένοπλο επεισόδιο- με τις συνθήκες να μην έχουν αποσαφηνιστεί- με δύο τραυματίες να έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ενώ πληρώμα που ενεργούσε αναζητήσεις δέχθηκαν πυρα και εχουν τραυματιστεί δυο ένστολοι, με τον ύποπτο δράστη να έχει καταλήξει

(02/07-22.45) Αναφορές του NantiaReport.gr αποδίδουν σε Αλβανό το νεκρό δράστη, οδηγό του υποπτου οχήματος το οποίο απασχολεί ως κλεμμένο, ο οποίος ενήργησε πυρά και τραυμάτισε δύο Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στους Αγίους Αναργύρους.

(02/07-22.10) Συνοδεία πληρωμάτων της ΔΙΑΣ και με αναδιπώσεις της κυκλοφορίας, υπό τις εντολές του Κέντρου ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρουν τους δυο τραυματίες Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο 401ΓΣΝ.

(02/07-21.55) Στο ύψος της Λ.Δημοκρατιας, στους Αγίους Αναργύρους, πληρώματα της Άμεσης Δράσης που ενεργούσαν καταδίωξη, εντόπισαν το ύποπτο όχημα κι έκαναν σημα στον οδηγό να σταματησει. Ωστοσο σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr ενήργησε πυρά κατά των Αστυνομικών και υπήρξε ανταποδώση πυρών. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr αναφέρουν νεκρό τον ύποπτο οδηγό του οχήματος, ενώ δύο ένστολοι έχουν τραυματιστεί- ένας σοβαρά από βολίδα σε ωμοπλάτη και πόδι και ο έτερος από θραύσμα στο πόδι εχει πιο ελαφρύ τραυματισμό.

Το Toyota Yarris,  με σήμα Κέντρου, αναζητούσαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης, μετά από ενημέρωση για ένοπλο επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας στο οποίο εμπλέκεται ο οδηγός του οχήματος- από αναφορές- ToyotaYarris και απασχολεί  ως κλεμμέν.

Σύμφωνα με τις αναφορές του NantiaReport.gr- χωρίς επίσημη ενημέρωση απο την ΕΛΑΣ- το ένοπλο επεισόδιο σημειώθηκε εν οδώ στη συμβολή της Γεωργίου Ναζου και Κουρτίου στα Κάτω Πατήσια (02/07-21.45) μετα απο διαπληκτισμό Αλβανών.

Φέρεται ο Αλβανός δράστης να μετέβη με την παρεα τους στα Κάτω Πατήσια και εντόπισε ομοεθνή του, ο οποίος επέβαινε σε όχημα με το γιο του. Σε μεταξύ τους επεισόδιο ο δράστης ενήργησε πυρά και τραυμάτισε βαρύτατα το θύμα.

Στην προσπάθεια του ενόπλου να διαφύγει, φέρεται να επιβιβάστηκε σε διερχόμενο ToyotaYarris αφου αποβίβασε τον οδηγό του. Στην αναστάτωση που προκλήθηκε ένας από τους Αλβανούς της παρέας που ενεπλάκη στο επεισόδιο, παρασύρθηκε απο όχημα της παρέας του ενόπλου στην οδό Ανθυπολοχαγου Σταματη Ρεγκούκου, με αποτέλεσμα επίσης να τραυματιστεί. Τα στοιχεία του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο Αλβανός δόθηκαν στα πληρώματα σε αναζητήσεις.

Οι δυο Αλβανοί τραυματίες με σοβαρά τραυμάτα έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο “Παμμακάριστος”.

Στην περιοχή μετέβησαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης σε διερεύνηση των συνθηκών του ενόπλου επεισοδίου.