Παρουσιάστηκε αυτοβούλως και δήλωσε ότι είχε επικοινωνία μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών με την ανήλικη στα Σεπόλια

Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασία Ανηλίκων και δήλωσε ότι συνομιλούσαν με την 12χρονη στα Σεπόλια

Με την έρευνα για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, έξι εμπλεκόμενοι μεταξύ των οποίων και η μητέρα της, έχουν κριθεί σε προφυλάκιση, ενώ αυτοβούλως εμφανίζονται στην Υποδιεύθυνση Προστασία Ανηλίκων, άνδρες οι οποίοι χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή γνωριμιών και συνομιλούσαν με την ανήλικη.

Ένας ακόμα άνδρας, παρουσιάστηκε οικειοθελώς και δήλωσε την πρόθεση του να συνεργαστεί με τις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, καταθέτοντας τα όσα γνωρίζει ο ίδιος .

Πρόκειται για 45 χρόνο ο οποίος ανέφερε ότι είναι χρήστης της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών. Κατέθεσε οτι είχε μόνο επικοινωνία με μηνύματα και δεν είχε συζητήσει σε “ραντεβού” τη 12χρονη . Ο ίδιος έδωσε πρόσβαση στις Αρχές να ερευνήσουν τις επικοινωνίες και το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης του, αποχώρησε από το Μέγαρο της ΓΑΔΑ, ενώ θα συμπεριληφθεί η κατάθεση του στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση.