Παρουσιάστηκε αυτοβούλως και δήλωσε ότι είχε επικοινωνία μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών με την ανήλικη στα Σεπόλια

Συνεχίζονται οι αυτόβουλες εμφανίσεις στην Υποδιεύθυνση Προστασία Ανηλίκων και δηλώσεις ότι συνομιλούσαν με την 12χρονη στα Σεπόλια

Με την έρευνα για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια σε εξέλιξη, έξι εμπλεκόμενοι μεταξύ των οποίων και η μητέρα της, έχουν κριθεί σε προφυλάκιση. Μετά και τη νέα συμπληρωματική εξέταση της 12χρονης,  υπό το «φόβο» να τους αναζητήσουν οι Αρχές, άνδρες οι οποίοι χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή γνωριμιών και συνομιλούσαν με την ανήλικη, εμφανίζονται αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασία Ανηλίκων.

Το πρωί (02/11) ακόμα δύο άνδρες ηλικίας 33ετών και 53χρόνων, παρουσιάστηκαν οικειοθελώς και δήλωσε την πρόθεση τους να συνεργαστούν με τις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, καταθέτοντας τα όσα γνωρίζουν, ενώ έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους. Και οι δύο άνδρες κατέθεσαν ότι είχαν επικοινωνία με μηνύματα και δεν είχε συζητήσει σε “ραντεβού” τη 12χρονη .

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης τους, αποχώρησαν από το Μέγαρο της ΓΑΔΑ, ενώ θα συμπεριληφθούν οι  καταθέσεις τους ως συμπληρωματική δικογραφία στην υπόθεση.