Με παρέμβαση Πρωθυπουργού εντολή Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για ενίσχυση στις ΔΑ Κρήτης

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τις … αντιδράσεις περί αστυνόμευσης και την ενίσχυση των Τμημάτων Τροχαίας με έμψυχο δυναμικό.

Το γεγονός έγινε γνωστό μετά και από ανακοίνωσή των Ενώσεων αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, Λασιθίου και Ρεθύμνου με την οποία οι αστυνομικοί εξέφραζαν την δυσαρέσκεια τους ως προς τις μεταθέσεις που δεν θα γίνουν στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για το θέμα των μεταθέσων και υπήρξε παρέμβασή του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

apofash_elas

Κατόπιν, από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στάλθηκε το ΕΠΕΙΓΟΝ, όπως βλέπετε έγγραφο που εξασφάλισε το Parakritika.gr και υπογράφεται από τον Επιτελάρχη και πρώην ΓΑΔ Κρήτης, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, προς όλες τις Περιφερειακές Γενκές Αστυνομικές Διευθύνσεις, με βάση το οποίο ζητείται να ενημερωθεί το προσωπικό τους που επιθυμεί να αποσπαστεί ή να μετακινηθεί προσωρινά στα τμήματα Τροχαίας στην Κρήτη.

Μάλιστα, από το Αρχηγείο ζητείται να προσκομιστούν τα στοιχεία και οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μέχρι το αργότερο την ερχόμενη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και έως τις 3 μ.μ.

______________

* Parakritika.gr