Παρέμβαση Εισαγγελέα για τη δημόσια δήλωση του παίκτη Reality για .. βιασμό

Οι αντιδράσεις για τη δημόσια τοποθέτηση του παίκτη στο Big brother προκάλεσαν την παρέμβαση του Εισαγγελέα

Άμεση ήταν η παρέμβαση και του Εισαγγελέα Αθηνών με πρόσκληση του ΤΣ SKAI και τον υπευθύνω της παραγωγής στη δήλωση παίκτη του Κρητικού – παίκτη – στο σπίτι του Big Brother για το βιασμό.

“Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του”, ήταν η τοποθέτηση του Κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε εκδήλωση για το βιασμό του παίκτη Reality στο ΣΚΑΙ

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης απο τον Αγιο Νικόλαο στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται στο κρεβάτι με τους δίδυμους Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή να τον παρακολουθούν.

Η σκηνή από το live streaming  του “Big Brother” το βράδυ της Κυριακής (06/09) το οποίο δεν είναι σε ελεύθερη μετάδοση στο διαδίκτυο.

«..με τις γκόμενες θα παω κάθε μέρα σε μια “να αδειάζω το πακέτο μου”, αλλιώς έχει βιασμό» διατυπώνει την άποψη του ο Κρητικός του Reality της τηλεόρασης με τα δύο αδέλφια να, τον ακούν χωρίς καμία αντίδραση ενώ ενα “πνιχτό” γέλιο περνάει στον ήχο .

Στα κοινωνικά δίκτυα χρήστες δημιούργησαν το #cancelbigbrothergr με εκατοντάδες σχόλια, καταγγέλλοντας τη δήλωση του βιασμού αποδίδοντας ευθύνη στους υπεύθυνους του καναλιού που μετέδωσε το επίμαχο στιγμιότυπο και ζητουν παρέμβαση του ΕΣΡ για να διακοπεί η προβολή του Reality .

Εντωμεταξύ τέσσερις μεγάλοι χορηγοί δήλωσαν δημόσια ότι αποσύρονται από το «Big Brother» μετά τη δήλωση …  βιασμού. Πρόκειται για τον “Σκλαβενίτη”,  το φυτώριο “Doctorplantlandscape”, την εταιρεία επίπλων “Rigas Furniture” και την “Candia strom”.  Αυτές οι κινήσεις αναμένεται να συμπαρασύρουν και άλλες εταιρείες, με το Reality να βρίσκεται… στον “αέρα”.

Nantiareport.gr : H σκέψη του “βιασμου” ισοδυναμεί με την πράξη. Η διατύπωση ως λέξη σε αυτή την περίπτωση είναι πράξη. Μηδενική ανοχή στη βία. Ο βιασμός είναι η πιο άγρια και ακραία μορφή βίας, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο “δικαιολογίας” για τον εκφραστή τέτοιων αντιλήψεων..