“Παρά το ότι η οδηγός με εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο, από Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου την οδήγησαν στη Δικαιοσύνη”

Ευχαριστήρια επιστολή θύματος τροχαίου με εγκατάλειψη προς του Αστυνομικούς της Τροχαίας Ηρακλείου για την ανταπόκρισή τους και τον εντοπισμό της υπαίτιας οδηγού η οποία παραπέμφθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης

Τον Ιανουάριο τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με εγκατάλειψη. Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου με επιμονή και μεθοδικότητα, μέσα από κάμερες, προχώρησαν στον εντοπισμό της οδηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο. Το θύμα του τροχαίου με επιστολή του στο Cretalive ευχαριστήσει τους αστυνομικούς που κινητοποιήθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά για την υπόθεση του.

«Θέλω να συγχαρώ την Οικογένεια του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου και ιδίως τους Αστυνομικούς κ. Χαράλαμπο Γαργανουράκη , κ. Ευάγγελο Δαιλάκη και κ. Κωνσταντίνο Μπουμπάκη για την άμεση κινητοποίηση τους, την ενδελεχή τους έρευνα και την πλήρη τελικώς εξιχνίαση της υπόθεσης του Τροχαίου Ατυχήματος με εγκατάλειψη που επισυνέβη σε βάρος μου στις 05/01/2021 και ώρα 17:45΄ επί της οδού Μενελάου Παρλαμά στην περιοχή Γιόφυρο Ηρακλείου και είχε ως αποτέλεσμα η αρχικά άγνωστη οδηγός Ι.Χ. Επιβατηγού Οχήματος να μου προκαλέσει σωματικές βλάβες από τις οποίες κινδύνεψε η ίδια μου η ζωή. Παρά το ότι η εν λόγω οδηγός με εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο, δίχως να μπορέσω να συγκρατήσω τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος της και περαιτέρω στοιχεία αυτού, οι ως άνω Αστυνομικοί κατάφεραν έπειτα από προσπάθεια αρκετών ημέρων και σχετική έρευνα, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, να την εντοπίσουν, ώστε τελικώς να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του δικηγόρου Ηρακλείου κ. Γεωργίου Λιονάκη.
Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, κ. Στέλιο Καρακούδη, από τον οποίο φυσικά ξεκινάει όλος ο συντονισμός και προγραμματισμός του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, ώστε να λειτουργεί καθ’ αυτόν τον υποδειγματικό και αποτελεσματικό τρόπο. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου».