“Πάντα απρόβλεπτος”.. “Έφυγε” ο Δαρείος

Όσο απρόβλεπτα έζησε και υπηρέτησε τις τάξεις στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας  το ίδιο απρόβλεπτα “έφυγε”..

Σε καρδιακό επεισόδιο μετά από εντονη αδιαθεσια που αισθάνθηκε στο σπίτι του τα ξημερωματα (26/04) αποδίδεται ο θάνατος του Αστυνομικού Διευθυντή Αγγέλου Δαρείου Λυκιαρδόπουλου. Κατα τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δηλώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του Αστυνομικού Διευθυντή Αγγέλου Δαρείου Λυκιαρδόπουλου θα πραγματοποιηθεί στις 12.00μμ την Παρασκευή (28/04) στο κοιμητήριο του Βύρωνα.

…”Πάντα απρόβλεπτος”..

Ο Άγγελος Δαρείος Λυκιαρδόπουλος, γεννήθηκε  το 1963. Εισέρχεται στη Σχολή Αστυφυλάκων (1991) στα Καλαβρυτα και στη συνέχεια με κατατακτήριες στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛΑΣ.
Υπηρέτησε επί σειρά ετών  στη ΔΑΕΑ/ ΔΥΑΤ (ΜΑΤ) ενώ το 2008 τοποθετήθηκε στο ΑΤ Βαρης ως Διοικητής και εν συνεχεία στο ΑΤ Ηλιούπολης. Είχε τιμωρηθεί με δυο στερήσεις βαθμού κατά τη διάρκεια της θητείας του, κι ανέλαβε Υποδιοικητής στην Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Στην υπηρεσιακή του εξέλιξη, τοποθετήθηκε σε Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής ΔΑΝΑΑ/ επιτελείο, όπου υπηρετούσε.

_________

“Για όσους γνώρισαν τον Αξιωματικό της ΕΛΑΣ, ήξεραν οτι πρόκειται για εναν ιδιαίτερο άνθρωπο. Ειχα την τυχη να γνωρίσω τον Άγγγελο Δαρείο Λυκιαρδόπουλο..

Πάντα απρόβλεπτος..

Ήξερε να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και πρώτος στην παράταξη της διμοιρίας (σε δύσκολες εποχές).. Πρώτος ήταν και όταν ομάδα του βρίσκονταν σε επιχειρησιακή δράση.. Πότε δεν άφησε εκτεθειμένο κανέναν από τα “παιδιά” του (όπως ανέφερε τους συνυπηρετούντες του)..

Η γέννηση του δικού του αγγέλου, ήταν η δική του γαλήνη.. Και ήταν πάλι εκεί για όποιον απο τα πολλά “δικά του παιδια” όπου τον είχαν ανάγκη..

Και παρέμεινε απρόβλεπτος…

Καλό ταξίδι Άγγελε”..

 Νάντια Αλεξίου