ΠΑΝΓΗ, Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρώην βουλευτής της ΝΔ- Κατέρρευσε στο γήπεδο από ανακοπή

Υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν στις κερκίδες των επισήμων του «Γεντί Κουλέ» για να παρακολουθήσει το ΟΦΗ ΑΕΚ

 

Ο 73άχρονος πρώην βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Δεικτάκης, υπέστη καρδιακό επεισόδιο, πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ΟΦΗ-ΑΕΚ. Άμεσα στο σημείο κληθηκαν διασώστες, ενώ επικράτησε αναστάτωση μεταξύ των φιλάθλων.

Η αναμέτρησ του ΟΦΗ ΑΕΚ, ξεκίνησε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση λόγω του περιστατικού

Σύμφωνα με πηγές από την Κρήτη, ο πρώην βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, βρισκόταν στις κερκίδες των επισήμων στη θύρα 9, όταν αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε. Στο σημείο μετέβησαν διασώστες και η ασφάλεια του γηπέδου μεταφέροντας τον 73άχρονο Γιώργο Δεικτάκη εκτός γηπέδου με φορείο και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

 

Σύμφωνα  με τον Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος , «Ο κ. Δεικτάκης έφτασε με ανακοπή στο νοσοκομείο και μέχρι τις 9 το βράδυ περίπου του έκαναν ΚΑΡΠΑ με αποτέλεσμα να ανανήψει. Επανήλθε ο καρδιακός ρυθμός του ωστόσο δεν είναι γνωστό τι βλάβη μπορεί να του έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο περιστατικό. Γι’ αυτό και θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία προκειμένου να έχουμε μία σαφή εικόνα. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι η κατάστασή της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και το βράδυ αναμένεται δύσκολο», επεσήμανε στο cretapost.gr. Ο πρώην βουλευτής πριν λίγο καιρό είχε υποβληθεί σε bypass καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.

Νωρίτερα (30/11-18.15), προηγήθηκε επεισόδιο μικρής έντασης, όταν οπαδοί της ‘Ενωσης συνεπλάκησαν με οπαδούς της γηπεδούχου. Άμεση ήταν η παρέμβαση των αστυνομικών που είχαν δαιαταχθεί σε Μέτρα Τάξης, με χρήση δακρυγόνων ωστε να απωθήσουν τους ταραξίες.