“Παλιός λύκος, νέα περπατησιά γίνεται, συνάδελφε;”

Σχόλιο Αστυνομικού σε παράθεση άποψης οτι “υπεύθυνες για όλα τα δεινά του Σώματος, είναι οι πολιτικές κ φυσικές ηγεσίες”!

“Κάποτε πρέπει να πάψουμε να παραμυθιαζόμαστε κ να δούμε την αλήθεια κατάματα!

Βγαίνει ένας συνδικαλιστής κ αναθεματίζει, για την ακρίβεια μας λέει με στόμφο ότι υπεύθυνες για όλα τα δεινά του Σώματος, είναι οι πολιτικές κ φυσικές ηγεσίες!
Μισές αλήθειες συνάδελφε!!! Αν είσαι του δόγματος ότι το να λες μισές αλήθειες δεν είναι κάτι μεμπτό, τότε πάω πάσο! Αν δεν φοβάσαι να σπάσεις αυγά λες όλη την αλήθεια!
Η αλήθεια είναι ότι την μισή ευθύνη την έχουμε/ουν όλοι εκείνοι οι συνάδελφοι που τρέχουν πίσω από συνδικαλιστές για να τους βολεψουν κάπου! Μετά έρχονται εκείνοι οι συνδικαλιστές οι οποίοι μεσολαβούν – όσοι μεσολαβούν, γιατί ευτυχώς δεν ενδίδουν όλοι σε πιέσεις. Έπονται οι συνδικαλιστές που ενώ δεν “βολεύουν” κανέναν, δεν καταγγέλλουν αυτούς που χρησιμοποιούν δόλια μέσα για μια τοποθέτηση!

Τελευταίοι μα όχι άμοιροι φταίμε εμείς οι ίδιοι που δεν καταγγέλλουμε στο Εσωτερικών Υποθέσεων αυτά που όλοι βλέπουμε – κ ομολογούν ως κατόρθωμα οι εμπλεκόμενες πλευρές.
Μέχρι να φτάσουμε στον Υπουργό κ τον Αρχηγό δες πόσα στάδια πέρασε το ρουσφέτι κ ΚΑΝΕΙΣ δεν το κατάγγειλε! Στην περίπτωση μας συνάδελφοι το ψάρι δεν βρωμάει μόνο από το κεφάλι δυστυχώς!!!!

Υγ1. Εννοείται ότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι Υπουργοί – Αρχηγοί, απλά δεν φταίνε μόνο αυτοί!
Υγ2. Όταν σου λέει η διαχείριση ότι κράνη θα πάρουν ΜΟΝΟ όσοι έρχονται τώρα στην Υπηρεσία, τι να περιμένεις? Εμείς που χρειάζεται αντικατάσταση το κράνος είμαστε αναλώσιμοι, δεν σπάμε, δεν χαλαμε, απλά δεν ξαναηρθαμε τώρα στην Υπηρεσία! Δεν έχει σημασία ότι έχει φυσιολογικές φθορές το κράνος ή ότι έληξε!!! Παλιός λύκος, νέα περπατησιά γίνεται???”, σχολιάζει Αστυνομικός της ΔΙΑΣ Πειραιά