Παλαμάς, Δομοκού: Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και παρέσυρε δύο όχημα- Νεκρή η οδηγός του ενός οχήματος

Ο οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχο του βαρέως τύπου οχήματός του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και παρέσυρε δύο αυτοκίνητα που είχαν αντίρροπη κίνηση

Σε τροχαίο δυστύχημα (04/09) λίγο πριν τις 16.00 το μεσημέρι, στο 22ο χιλιόμετρο Λαμίας-Δομοκού, στο ύψος της διασταύρωσης με τον Παλαμά, ο οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχό της και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα παρασύροντας δύο οχήματα.

Από συντρίμμια του ενός οχήματος, ανασύρθηκε νεκρή η Σουλτάνα Δόντσιου. Η 20χρονη οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου τραυματίστηκε σοβαρά ενώ τραυματίας είναι και ο οδηγός της νταλίκας.

Η Σουλτάνα Δόντσιου, με καταγωγή από το Στρυμονοχώρι Σερρών, εργαζόταν ως μεταφράστρια, ενώ το 2008, είχε δηλώσει συμμετοχή στα καλλιστεία του ΑΝΤ1.

Η μία από τις τρεις αδελφές της, Χαρούλα Δόντσιου, βρέθηκε με τον σύζυγό της Stefan Cernetic, τον αυτοαποκαλούμενο “πρίγκιπα Στέφαν του Μαυροβουνίου”, στο Στρυμονοχώρι Σερρών, για την εξόδιο ακολουθία της αδελφής της. Αναφέρθηκε στη “Δούκισσα” αδελφή της, καθώς η ίδια διατηρεί τον τίτλο της αυτοαποκαλούμενης “Ππριγκίπισσας”.

Ο Stefan Cernetic υποστηρίζει επί σειρά ετών ότι είναι γνήσιος “γαλαζοαίματος”, και πραγματοποιούσε επίσημες συναντήσεις σε όλο τον κόσμο. Το “πριγκιπικό” του αξίωμα, ωστόσο αμφισβητήθηκε και ερευνήθηκε από τις Αρχές για πλαστογραφία, ωστόσο το Δικαστήριο τον απάλλαξε από τις κατηγορίες, καθώς δεν απεδείχθη ότι πλαστογράφησε τίτλους και αξιώματα. Δεν ανακηρύχθηκε ωστόσο και επίσημα πρίγκιπας.