Πακιστανός οδηγός σε.. περιπολικό; (video)

Το επίμαχο βιντεοληπτικό υλικό έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Με το σχόλιο “jutt” (σσ σκατά) ο Πακιστανός διακρίνεται στη θέση του οδηγού περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ να κάνει … τη βόλτα του ενώ κάποιος απαθανατίζει το στιγμιότυπο. Το επίμαχο βιντεοληπτικό υλικό έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από τον ίδιο τον Πακιστανό και περισσότεροι από 77.200 χρήστες έχουν παρακολουθήσει τη βόλτα με το .. περιπολικό υπό τον ήχο παραδοσιακής μουσικής … Bollywood .

Ο χώρος που έχει καταγραφεί το επίμαχο βιντεοληπτικό υλικό δεν έχει προσδιοριστεί, ούτε οι συνθήκες που ο Πακιστανός βρέθηκε οδηγός σε υπηρεσιακό δίχρωμο όχημα της ΕΛ.ΑΣ. Ωστοσο στο λογαριασμό που αναρτήθηκε το επίμαχο βιντεοληπτικό υλικό υπάρχει και άλλη αναπαραγωγή αρχείου με δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αλλά και συνοδευτικά σε περιπολία- εικόνες από το εξωτερικό, με το ενδεχόμενο να πρόκειται για ένθερμο υποστηρικτή των Σωματων Ασφάλειας και των ενστόλων της ΕΛ ΑΣ να …διερευνάται.

Αστυνομικοι σε γνώση των οποίων έχει περιέλθει το επίμαχο γεγονός, σημειώνουν ότι προκύπτει σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα για τον ένστολο στην ευθύνη του οποίου έχει καταχωρηθεί το υπηρεσιακό όχημα  της ΕΛ.ΑΣ με την υπόθεση να χρίζει διερεύνησης  .