Παγκράτι: Πυροβόλησαν στα πόδια οδηγό οχήματος και διέφυγαν με δίκυκλο- Αναζητήσεις για τους δράστες

Τους δύο επιβαίνοντες δικύκλου σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών αναζητούν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας ως δράστες ένοπλου επεισοδίου με τραυματισμό οδηγού και συνεπιβάτη οχήματος.

Αποκλεισμένη η σκηνή εγκλήματος στη συμβολή της Ευτυχίδου με την Υμηττού, σε κεντρικό σημείο στο Παγκράτι ύστερα από ένοπλο επεισόδιο με τραυματισμό οδηγού και συνεπιβάτη οχήματος (11/11-21.30).

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr- το όχημα ήταν σταθμευμένο με τους τεσσερις δράστες να προσεγγίζουν και να πυροβολούν στο εσωτερικό του ενοικιαζόμενου οχήματος τους επιβαίνοντες. Απο πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα και Αλβανό, τραυματίες στο χέρι και το πόδι αντίστοιχα.

Αυτόπτες μάρτυρες προσέγγισαν Αστυνομικό σε Μέτρα- του Μαραθωνίου – που ενεργούσε ρύθμιση κυκλοφορίας και ενημέρωσαν για το ένοπλο επεισόδιο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία τους, δύο δράστες αναβάτες δικυκλου, προσέγγισαν και πυροβόλησαν στο όχημα ενώ διέκριναν τον έναν από τους αναβάτες να φοράει κόκκινο μπουφάν. Στη συνέχεια ο οδηγός του δικύκλου ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι τραυματίες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Λαϊκό. Ενώ στο σημείο έχει κληθεί και μεταβαίνει κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και της ΔΕΕ. Από εκτιμήσεις αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφόρων μεταξύ των δραστών και των θυμάτων της ένοπλης επίθεσης.