Π.Φάληρο: Ριφιφί στο café του Χρ.Χολίδη

Διέρρηξε ξενοικιαστο κατάστημα,  απο τον ακάλυπτο πολυκατοικίας έσκαψε τον τοίχο βρέθηκε στο εσωτερικό της καφετέριας, αποπειράθηκε να διαρρηξει το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε 450 ευρώ, και ο δράστης διέφυγε, με τη δράση του, να έχει καταγραφεί από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος.

wpid-klopi13-1.jpg.jpeg

Στοχος διαρρήκτη το χρηματοκιβώτιο της καφετέριας «Focaccino» ιδιοκτησίας του τραγουδιστή Χρήστου Χολίδη και συνεταίρου του, επί της Λ.Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο.
Ο δράστης διέρρηξε (14/09- 03.30) γειτνιάζον ξενοίκιαστο κατάστημα, ξήλωσε γυψοσανίδες, βγήκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας και αφού έσκαψε τον τοίχο, βρέθηκε στην τουαλέτα της καφετέριας. Όπως έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, (04.14) εισέρχεται στο γραφείο του Διευθυντή, όπου εντόπισε το χρηματοκιβώτιο- το οποίο περιείχε 450 ευρώ- και ήταν τοποθετημένο στο γραφείο, το έσυρε στις τουαλέτες, με σκοπό να το βγάλει από την διάτρηση που είχε δημιουργήσει στον τοίχο. Το χρηματοκιβώτιο εντόπισαν οι εργαζόμενοι στον ακάλυπτο της διπλανής πολυκατοικίας και δίπλα ένας λοστός και μία λευκή μπλούζα.
Το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της καφετέριας, έχουν καταγράψει τη διάρρηξης καθώς και τη διαφυγή του δράστη από την επιχείρηση, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport