Π.Φαληρο: Πυρα δέχθηκε μεσα στο όχημα του κατασκευαστής- Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ένοπλη αιματηρή ενέδρα σε κατασκευαστή ο οποίος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται καθώς τα ξημερώματα δέχθηκε πυρά ενω βρισκόταν  στο όχημά του, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr ο 65χρονος Μιχάλης Τζουγκαράκης ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας τα ξημερώματα (10/03-04.00) στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδίτης στο Παλαιό Φάληρο δέχθηκε καταιγισμό πυρών ενώ βρισκόταν σε θέση συνοδηγού στο όχημά του, κι επέβαιναν επίσης ως οδηγός ο γιος της συντρόφου του και στο πίσω κάθισμα φίλος του. Από αναφορές οι δράστες, πυροβόλησαν με πολεμικό τυφέκιο ως επιβαίνοντες σε εν κινήσει όχημα όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο κατασκευαστής σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι και μετά την ένοπλη επίθεση, αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο οδηγός του οχήματος συνέχισε τη διαδρομή τους μέχρι την ιδιωτική κλινική του Π.Φαληρου , ενώ με ασθενοφόρο ο 65χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με τους γιατρούς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρει τραύματα στο δεξί χέρι και στη δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα. Στη σκηνή εγκλήματος οι ιχνηλάτες έχουν περισυλλέξει οχτώ κάλυκες.

Ο 65χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Τζουγκαράκης διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία στην Καλλιθέα ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και είχε διατελέσει έως και το 2015 πρόεδρος του ποδοσφαιρικού  ΑΟ Χανίων.

Οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα στις καταθέσεις τους ανέφεραν ότι είχαν συναντηθεί στο σπίτι του 65χρονου και θα μετέφεραν το φίλο τους στο σπίτι του, στο Φάληρο, με μια στάση που προηγήθηκε στα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών με τους αστυνομικούς εκτός από καταθέσεις, να συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να προσδιορίσουν το μέσο διαφυγής των δραστών της φονικής ενέδρας. Για τους ερευνητές τους τρίτου τμήματος της Διεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας ερευνάται αν όντως ο 65χρονος ΜιχάληςΤζουγκαράκης ήταν ο στόχος των δραστών, ενω εξετάζεται αν πρόκειται για προσωπικές διαφορές καθώς πρόκειται να ερευνήσουν τις οικονομικές συναλλαγές και τον κύκλο των εργασιών στις δραστηριότητες που έχουν αναπτύξει.