Π.Φάληρο: Εντοπίσθηκε νεκρή σε κατάσβεση φωτιάς στο διαμέρισμά της, με τραύμα στο στήθος από μαχαίρι- Συνελήφθη ο γιος της

Σε αστική φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο, άμεσα μετέβη και επιχείρησε σε κατάσβεση έξοδος της Πυροσβεστικής, με τους διασώστες να εντοπίζουν νεκρή την ηλικιωμένη ένοικο με αιμορραγικό τραύμα στο στήθος και το γιο της με ενδείξεις αυτοτραυματισμού

Η φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα (14/05-04.10) σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο. Περίοικοι ενημέρωσαν την Πυροσβεστική και έξοδος με 12Πυροσβέστες και τρία οχήματα μετέβησαν σε επιχείρηση κατάσβεσης της εστίας φωτιάς.

Στο χώρο της οικίας, οι διαστώστες Πυροσβέστες εντόπισαν νεκρή την 78χρονη γυναίκα, ένοικο του διαμερίσματος, ενώ στο χώρο βρισκόταν και ο 48χρονος γιος της, ο  οποίος έφερε πληγές σε αυτοτραυματισμό με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να τους παρέχουν πρώτες βοήθειας. Κατά την ανάσυρση της ηλικιωμένης, διαπιστώθηκε αιμορραγικό τραύμα από μαχαίρι στο στήθος και ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 48χρονος γιος της ηλικιωμένης, έχει συλληφθεί από Αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ ενεργείται προανάκριση, καθώς μακροσκοπικά – σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr ο θάνατος της γυναίκας εξετάζεται ως εγκληματική ενέργεια, ενώ ερευνάται η εκδήλωση της εστίας φωτιάς ως εμπρόθετος εμπρησμός.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια, ενώ για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της φωτιάς αναμένεται το πόρισμα του Ανακριτικού του Πυροσβεστικού Σώματος.