Π.Φάληρο: Διέρρηξαν στο διαμέρισμα ηλικιωμένης και είδες τους κακοποιούς πάνω από το κεφάλι της

Έζησε τον απόλυτο τρόμο, μέσα στο σπίτι της, με τους δράστες να πιάνουν στον ύπνο τη γερόντισσα για να τους αποκαλύψει το χώρο που είχε τις οικονομίες της.

Η 82άχρονη γυναίκα κοιμόταν στο διαμέρισμα της, στο Π.Φάληρο (29/11-04.00) όταν οι δύο διαρρήκτες, παραβίασαν τη κεντρική είσοδο του διαμερίσματός της στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας σε έναν από τις πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, και χωρίς να αντιληπτοί, εισέβαλλαν στο διαμέρισμα.
Οι δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες βρέθηκαν πάνω από το κεφάλι της 82άχρονης. Αφού την έδεσαν με απειλές για τη ζωή της, άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι, και της απαιτούσαν να τους αποκαλύψει το σημείο που είχε κρυμμένα χρήματα.

Η ηλικιωμένη γυνάικα παρακαλούσε τους διαρρήκτες να μην της κάνουν κακό

Λόγω του προχωρημένου της ώρας, κανένας επό τους ενοίκους της πολυκατοικίας δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Με χρήματα που βρήκαν στο διαμέρισμα και τα κοσμήματα από τα συρτάρια στην τουαλέτας που διέθετε στην κρεβατοκάμαρά της, η ηλικιωμένη, αποχώρησαν. Η ασφάλεια έχει σχηματίσει δικογραφία ενώ έρευνα διεξάγεται γιαι την αναζήτηση των δραστών .