Π.Φαληρο: ΔΙΑΣ τους έκρινε υπόπτους, κατέσχεσαν 50.5gr κάνναβης και ο Εισαγγελέας τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο, όπου έλαβαν.. ρητή δικάσιμο

Τους δύο νεαρούς εντόπισε πλήρωμα της ΔΙΑΣ στην περιοχή του Π.Φαληρου, τους έκρινε υπόπτους όταν επιχείρησαν να διαφύγουν και τους συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών

Με ρητή δικάσιμο “ξεμπερδεψαν” οι δύο νεαροί, ηλικίας 20ετων και 21χρονων, από το ‘Β Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, μετά την άσκηση Ποινικής Δίωξης από τον Εισαγγελέα, ενώπιον του οποίου τους μετήγαγαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου (28/09).

Οι δύο νεαροί είχαν εντοπισθεί και κρίθηκαν ύποπτοι το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (27/09-16.30) όταν διερχόμενη ΔΙΑΣ από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, διέκρινε ότι κατείχαν σακουλάκι το οποίο απέρριψαν πίσω από τοιχίο, κατά την παρουσία τους στο χώρο. Ο 21χρονος επιχείρησε διαφυγή ωστόσο μετά από καταδίωξη τα πληρώματα της ΔΙΑΣ τον προσήγαγαν στο σημείο όπου αρχικά είχαν ακινητοποιησει τον 20χρονο φίλο του. Σε έρευνα εντόπισαν το σακουλάκι βάρους 50.5gr με κάνναβη και ζυγαριά ακριβείας, τα οποία απέρριψαν ώστε να μην κατασχεθουν στην κατοχή τούς.

Οι δύο νεαροί κάτοικοι Π.Φαληρου συνελήφθησαν στο ΤΑ της περιοχής και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα, με κατηγορία κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών. Με την άσκηση Ποινικής Δίωξης οι δύο παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο, ζήτησαν κι έλαβαν ρητή δικάσιμο για τον ερχόμενο Δεκέμβριο (12/2022) και μέχρι τότε παραμένουν ελεύθεροι.