“Όταν κάποιος «θυμάται» κακώς κείμενα βάλλοντας κατά πολιτικών ή ανωτέρων, μετά την αποστρατεία του, κάνει «τσάμπα μαγκιές»”

Η καταγγελίες του Ανώτατου εα Αξιωματικού της ΕΛΑΣ, έχουν προκαλέσει πλήγμα στο Σώμα, με αρκετούς από τους υπηρετούντες να είναι εξαιρετικά δύσπιστοι για τα κίνητρα και το χρόνο της καταγγελίας του
Αστυνομικός εν ενεργεία, σχολιάζει τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί για την υπόθεση και παραθέτει την άποψή του το Νantiareport.gr, με αφορμή την καταγγελία για παρέμβαση άνωθεν σε παράβαση καθήκοντος, καθώς μεταξύ των ελεγχόμενων βρισκόταν και ο γιος του Τάκη Θεοδωρικάκου.
«Πονηράδες. Όταν κάποιος, «θυμάται» κακώς κείμενα βάλλοντας κατά πολιτικών ή ανωτέρων, μετά την αποστρατεία του, είναι για γέλια, διότι κάνει «τσάμπα μαγκιές».
Όταν όμως κάποιος, «θυμάται» μόλις αποστρατευτεί , παράνομες πράξεις ή παραλείψεις του παρελθόντος, είναι ΓΙΑ ΜΕΣΑ διότι ο ίδιος αποτελεί εγκληματία.
Αν δεν καταγγέλλεις ΑΜΕΣΑ, κάτι παράνομο που υπέπεσε στην αντίληψη σου, είσαι ο ίδιος εγκληματίας και μάλιστα επιβαρυντική περίπτωση λόγω ιδιότητας.
Η δικαιολογία του «φόβου» δεν αποτελεί δικαιολογία:
1) όποιος «φοβάται» κάθεται σπίτι του και δεν γίνεται Αστυνομικός
2) φόβος για χρόνια, αλλά την ημέρα της αποστρατείας, έφυγε ο «φόβος;»
Ακόμα και για αυτόν που δεν μπορεί (δεν υπάρχει “δε μπορώ” υπάρχει “δε θέλω”) να διαλέξει το σωστό αντί για το εύκολο, πάντα υπάρχει και η μεσοβέζικη λύση της παραίτησης για τους πολύ… «φοβισμένους». Πονηράδες λοιπόν και λαμογιές, γιατί όχι και μικροπολιτική.. την περίοδο που διανύουμε».