“Όσοι αναφέρεστε στο ΑΤ Ομονοίας ως κολαστήριο μια δόση υπερβολής, κολαστήριο είναι και για τους Αστυνομικούς που υπηρετούν”

Η καταγγελία βιασμού από νεαρή φοιτήτρια για βιασμό της στο ΑΤ Ομονοίας προκάλεσε αναφορές ως “κολαστήριο”, Αξιωματικός της ΕΛΑΣ παραθέτει μια άλλη οπτική παρατήρησης

Αναφέρει σε δημόσιο λόγο ο Αξιωματικός της Τροχαίας Αθηνών, Μιχάλης Λώλης, «Όσοι αναφέρεστε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας ως κολαστήριο, με μια δόση υπερβολής να σας πω ότι κολαστήριο είναι και για τους Αστυνομικούς που υπηρετούν εκεί. Καθώς και πολλά ακόμα Τμήματα του κέντρου, όπως των Εξαρχείων που είχα τη τιμή να υπηρετήσω ως νέος Αξιωματικός. Μιλάω επίσης και ως κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής του κέντρου, καθώς μένω λίγα στενά παρακάτω από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Αν τα Τμήματα δε πάψουν να είναι δυστοπικά για τους Αστυνομικούς, δε θα βελτιωθούν για τους πολίτες.

Αν θέλουμε να αλλάξει η Αστυνομία πρέπει μεταξύ άλλων να φροντίσουμε και τους εργαζόμενούς της. Μην κλείνετε τα μάτια στα προβλήματα των Αστυνομικών, αλλιώς εθελοτυφλείτε.»