Ωρολογιακή βόμβα τα hotspot|ΑΠΟΨΗ*

..”στις φετινες μεταναστευτικές ροές με τις αντίστοιχες περυσινες έχουμε μείωση πάνω από 1000% !!!

Ο Μουζαλας όμως θα βρει μπροστά του την ωρολογιακή βόμβα των camp που έχει δημιουργήσει”..
wp-1458888054802.jpg

“Τα στατιστικά κύριοι είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδειξεις την δική σου εκδοχή, την δική σου αλήθεια. Αν συγκριθούν οι φετινες μεταναστευτικές ροές με τις αντίστοιχες περυσινες θα δείτε ότι έχουμε μείωση πάνω από 1000% !!!!

Οι φετινες μεταναστευτικές ροές κινούνται στα φυσιολογικά για την εποχή και την τοποθεσία επίπεδα (το ξαναλεω πέρυσι η κατάσταση για πολλούς λόγους είχε ξεφύγει) και γι’ αυτό ίσως βλέπουμε τον αρμόδιο υπουργό να είναι ψύχραιμος και “καβάλα στ’ άλογο” που λένε στο χωριό μου, γιατί επί θητείας έλυσε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την προκάτοχό του.
Ο Μουζαλας όμως θα βρει μπροστά του την ωρολογιακή βόμβα των camp που έχει δημιουργήσει. Υπάρχει πολυφωνία μέσα στα camp και όλοι είναι αρμόδιοι – αναρμοδιοι, υπάρχει σύγχυση στα μυαλά αυτών που εργάζονται σε αυτά τα μέρη ( πρώτη υποδοχή, αστυνομία, ΜΚΟ,κλπ) κ αυτό σίγουρα θα το βρούμε μπροστά μας.
Επειδή λοιπόν συνηθίζεται την κρατική ολιγωρία να την φορτώνεται με τεράστια επιτυχία η Ελληνική Αστυνομία καλό θα είναι να αρχίζουμε αποχωρουμε σιγά σιγά από το εσωτερικό των camp. Να ενισχυσουμε τον Έβρο μας, τις παράκτιες κ όχι μόνο περιπολίες στα νησιά μας, να ενισχυθεί το αίσθημα της ασφάλειας στον Έλληνα πολίτη και να αποτραπούν τυχόν εκνομες ενέργειες στα μέρη που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα ( Λέσβος, Χιος, Λερος, Κως)”.
________
*Κείμενο του Νίκου Μπαλούρδου, μέλος της Ένωσης Συνοριακών Αττικής (ΠΟΣΥΦΥ)