“Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας”, για της επίθεσης στην πρεσβεία της Γαλλίας

Αναληψη ευθυνης σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου για την επίθεση με χειροβομβίδα στη Γαλλική πρεσβεία.

Η Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας, ανέλαβε με κείμενο το οποίο αναρτήθηκε (14/11) σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου την ευθύνη για την επίθεση στη Γαλλικη πρεσβεία.

Στο ίδιο κείμενο η οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη και για τους πυροβολισμούς στην πρεσβεία του Μεξικό στο Κολωνάκι, επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ενώ προαναγγελου επίθεση σείναι διμοιρίες των ΜΑΤ .

“Την Κυριακή 31 Αυγούστου λίγη ώρα πριν ξημερώσει πραγματοποιήσαμε μια ένοπλη παρέμβαση ενάντια στο μεξικάνικο κράτος πυροβολώντας το κτίριο της πρεσβείας του στην Αθήνα. Την Τετάρτη 9 Οκτώβρη  στις πέντε παρά τέταρτο πμ πραγματοποιήσαμε άλλη μια ένοπλη παρέμβαση, ενάντια στο γαλλικό κράτος ρίχνοντας μια χειροβομβίδα δίπλα στη σκοπιά της πρεσβείας του στην Αθήνα, απέναντι από τη βουλή. Ταυτόχρονα, αυτές οι δυο επιθετικές δράσεις της οργάνωσής μας, μαζί με τη πρώτη ένοπλη παρέμβαση στις 25 Μάη 2014 ενάντια στο ΠΑΣΟΚ (.. ) Δράσαμε δυο φορές δίπλα στα καθάρματα των ΜΑΤ για να δείξουμε ότι το κοινωνικό κίνημα πρέπει να μην τους φοβάται. Σύντομα θα έρθει η ώρα τους. “

Παρατήρηση nantiareport.gr: Με μια ανάγνωση στο κείμενο ανάληψης ευθύνης, εντοπίζονται δύο λάθη από τους συντάκτες του κειμένου.

Η επίθεση με χειροβομβίδα στην Γαλλική πρεσβεία αναφέρεται ότι πραγματοποιήθηκε “την Τετάρτη 9 Οκτώβρη” ενώ ήταν ξημερώματα της Πέμπτης 10ης Νοεμβρίου(!)

Ενω η επίθεση με kalashnikov κατά της πρεσβείας του Μεξικού, καταχωρήθηκε στο κείμενο ανάληψης ευθύνης την “Κυριακή 31 Αυγούστου”, ενώ οι δράστες έβαλλαν  κατα του κτιρίου τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Ιουλίου(!)