“Ωρα 23:02 και Αστυνομικοί που έχουν αναλάβει υπηρεσία απο ώρα 08.00πμ.. και ακόμα δεν εχουν αποδεσμευτεί απο τα καθήκοντά τους”

Καταγγελία του ΓΓ της ΠΟΑΣΥ για Αστυνομικούς που βρίσκονται σχεδόν 15ωρες σε διατεταγμένη υπηρεσία στο Εφετείο Αθηνών

“Πάλι δεν θα γίνουμε αρεστοί στην ηγεσία.. αλλά ειμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε!!!

Ωρα 23:02 της 16.5.19 και ακομα κάποιοι συνάδελφοί μας μεταξυ των οποίων και της Νοτιοανατολικής Αττικής έχουν αναλάβει υπηρεσία απο ώρα 08 00 πρωινή στο εφετείο Αθηνών και ακόμα δεν εχουν αποδεσμευτεί απο τα καθήκοντά τους!!!!
Βαδίζουν αισίως στις 15 συνεχόμενες ώρες Υπηρεσίας.
Σε όλους εκείνους που έχουν συμβάλει σε αυτην την κατάσταση αφιερώνω απόσπασμα απο τα “έργα και Ημέραι” του Ησιόδου…

“Τέλος, οι Θεοί έπλασαν την πέμπτη φυλή η γενιά, που ο Ησίοδος αφήνει να εννοηθεί ότι είναι η τωρινή και στην οποία ανήκει ο ίδιος και ο αδελφός του. Την περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα, όπου χάνεται ο σεβασμός για το γονιό, δεν επαινείται ο αγαθός αλλά ανταμείβεται ο ισχυρός, όπου η δύναμη είναι και δίκαιο, και όπου η Νέμεση και η Αιδώς (ντροπή) αποχωρούν πλέον από τη συντροφιά των ανθρώπων και αναζητούν καταφύγιο κοντά στους θεούς, αφήνοντας τους αδύναμους ανθρώπους στη μοίρα τους, ανυπεράσπιστους απέναντι στην ισχυρή εξουσία ή το άδικο”
Συμπληρωματικά αναφέρω λοιπόν ότι η Αιδώς μεγάλη για τον εργασιακό μεσαίωνα που βιώνουν οι συνάδελφοί μας.. και τις ευθύνες οφείλουμε να τις αποδώσουμε.
ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ