“Όποιος θελει, δέχομαι αμοιβαία.. Ανήμερα Χριστούγεννα στην διμοιρία μου”

..”Παρα την όποια ενδεχόμενη ανησυχια και αγανάκτηση προκάλεσε η φημολογούμενη “εμπλοκή”, τελικά όπως διαπιστώσαμε ολοι τα εκκαθαριστικά καταχωρήθηκαν με τα πενθημερα”…

Με αφορμή τα σχόλια, αναφορικά με τις παρεμβάσεις συνδικαλιστών για την καταβολή των πενθημερων στη προσωπικό της ΕΛΑΣ εκ των διαχειριστών κοινότητας Αστυνομικών δίνει την απάντηση του:

“Το να ασχολείσαι με τα κοινά στη δική μου αντίληψη, προέχει ο συνάδελφος και έπονται οι προσωπικές επιλογές …
Ποτε δε επιζητησα να ακουσω τον επαινο κι ας ειχα βαλει σε “αργία” ατομικες ανάγκες που για τον καθενα αποτελούν προτεραιότητα ..
Η μη καταβολή των πενθημερων στη μισθοδοσία Δεκεμβρίου ειναι μια κατάσταση που ολοι γνωρίζουμε οτι ταλαιπωρεί τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας απο το 2011- είχε “κατέβει ” πανό στη Ακρόπολη γι αυτη τη δουλεμενη διεκδίκηση μας..
Σαφως και ούτε είμαστε “ρυθμιστές” ή λογιστές στον οικογενειακό προϋπολογισμό του καθενως απο εμας οπως δε γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες στο σπιτι του κάθε συναδελφου… (και του δικού μας σπιτιού) Λιγο πολυ η κατάσταση παραπλήσια σε ολα τα σπιτια…
Διαβαζω απο χθες επικρίσεις και επαναστατικά μανιφέστα από συναδέλφους … Σεβομαι την καθε αποψη… ως εκλεγμένος στο συνδικαλιστικο Σωματείο της Αθήνας-απο εσας τους δικούς μου συναδέλφους προτεραιότητα μου ειναι η εξασφάλιση και διευκόλυνση οσων εκπροσωπώ- το ενστολο προσωπικο της Αθήνας.

Τα σχόλια τα εκλαμβάνω σαν προτροπή για το μέλλον φτάνει να μην είναι κακόβουλα, με χαροποιεί ιδιαίτερα ότι αρκετοί συναδελφοι (και τους τιμά) έκαναν από μόνοι τους νέα ανάρτηση και επανατοποτηθηκαν εκ νέου. Η ομάδα όπως βλέπετε είναι ανοιχτή σε όλα.
Όταν η ΠΟΑΣΥ διεκδικει και επιτυγχάνει παρα τις αντιξοες συνθηκες – σε περίπτωση που μας διαφεύγει φοράμε την ιδια στολη και φέρουμε τα ίδια σήματα της ΕΛΑΣ- δεν λαμβανει -ούτε ζήτησε- εύσημα, οπως θα πρέπει να ειναι αντιληπτό πως ουτε λαμβανει τις αποφάσεις, ουτε τις υπογράφει, ουτε τις εκτελεί, επιχειρεί επίλυση μεσα από επαφές τις οποιες πραγματοποιεί.Ό

Όταν περιήλθε σε γνώση της Ομοσπονδίας στις 17/12 η “φήμη” αναφορικά με το ενδεχόμενο μη καταβολής των πενθημερων στη μισθοδοσία Δεκεμβρίου έγιναν ολες οι αναγκαίες επαφες και ασκήθηκαν πιέσεις ώστε να μη μείνει ουτε ενα σπίτι Αστυνομικού χωρις να μπορεί να καλύψει τις αυξημένες υποχρεώσεις (γιορτές, τέλη, ενφια κλπ) του – με δεδομένο και την αύξηση των εισφορών στα Ασφαλιστικά ταμεία απο το νεο ετος-
Το ΠΔ διαβιβάστηκε στη Βουλή ωστόσο δεν τέθηκε σε συζήτηση τη Δευτέρα 19/12 με τους χρόνους για την ολοκλήρωση της μηχανοργάνωσης για την έγκαιρη καταβολή της μισθοδοσίας την Παρασκευή 23/12.
Παρ ολα αυτα η Ομοσπονδια εξεδωσε ως οφειλε ενημερωτική ανακοίνωση προς τις ενώσεις για τα μελη τους ωστε να ειναι ενήμεροι.
Παρα την όποια ενδεχόμενη ανησυχια και αγανάκτηση προκάλεσε η φημολογούμενη “εμπλοκή”, τελικά όπως διαπιστώσαμε ολοι στο pol τα εκκαθαριστικά καταχωρήθηκαν με τα πενθημερα…
Και για οσους θεωρουν οτι ως συνδικαλιστής εχω “βολευτει”…
Απευθύνω πρόσκληση ανοιχτου ενδιαφέροντος, όποιος συνάδελφος θελει δέχομαι αμοιβαία.. Ανήμερα Χριστούγεννα στην διμοιρία μου….

Καλες γιορτες να εχουμε συνάδελφοι και καμια ευχή μπας και μας ανυψωνει το ηθικό…
Μετα τιμής

ΜΑΧΙΜΟΙ