Ομόνοια: Συνελήφθη 55άχρονος Κογκολέζος για βιασμό 6άχρονου ομοεθνούς του σε αυτοδιαχειριζόμενη στέγαση

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, συνέλαβαν τον 55άχρονο από τον Κονγκό, ως δράστη της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος ανηλίκου

Το 6άχρονο αγόρι από το Κογκό διαβιεί με τη μητέρα του στην αυτοδιαχειριδόμενη δομή “Αχίλλειον” στην περιοχή της Ομόνοιας. Την περασμένη Παρασκευή (04/10) παραπονέθηκε στη μητέρα του για πόνους που αισθανόταν και τον μετέφερε για εξέταση στο “Παίδων”. Οι γιατροί διαπίστωσαν σημάδια κακοποίησης και βιασμού και ενημέρωσαν άμεσα την Υποδιεύθυνση Προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Παρουσία παιδοψυχολόγου, ο 6άχρονος περιέγραψε το βιασμό του από τον 55άχρονο ομοεθνή τους. Σε βάρος του Κονγκολέζου ενδόθηκε ένταλμα σύλληψης, και οι Αστυνομικοί τον αναζητούσαν μέχρι το μεσημέρι της Κυρακής (07/10) οπότε και συνελήφθη.

Η οικογένεια του ανήλικου από το Κονγκό και ο 55άχρονος ομοεθνής τους, έχουν υποβάλλει αιτήματα ασύλου από τις αρχές του έτους

Ο 55άχρονος κατηγορούμενος για το βιαμό του ανηλίκου, με τη δε βάρος του ποινική δικογραφία, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.