Ομόνοια: Φωτιά στο κτήριο που στεγαζόταν κατά το παρελθόν η Τροχαία Αθηνών

Στο έργο κατάσβεσης φωτιάς στο κτήριο της παλαιάς Τροχαίας, στην περιοχή της Ομόνοιας, επιχειρούν έξοδοι της Πυροσβεστικής, ενώ πληρώματα της Τροχαίας ενεργούν εκτροπές της κυκλοφορίας

(11/06-14.00) Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, καθώς τα πληρώματα της Πυροσβεστικής προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς στον 3ο όροφο του εγκαταλελειμμένου οικήματος επί της Αγίου Κωνσταντίου, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Στο έργο κατάσβεσης φωτιάς στο κτήριο που στο παρελθόν στέγαζε την Τροχαία Αθηνών, επί της Αγίου Κωνσταντίου στην Ομόνοια, κλήθηκε και επιχειρεί (11/06-13.30) η Πυροσβεστική . Από την πρώτη έρευνα στους χώρους, δεν εντοπίσθηκε παρουσία στο εσωτερικό του οικήματος, με την Πυροσβεστική να ενεργεί στο έργο κατάσβεσης της εστίας φωτιάς που εντοπίζεται από τους πυκνούς καπνούς στον 3ο όροφο του κτηρίου.

Το κτήριο από τη μεταστέγαση της Τροχαίας στο κτήριο της οδού Θεοδ. Δηλιγιάννη 24-26, στο Μεταξουργείο, έχει εγκαταλειφθεί και στους χώρους έχουν βρει καταφύγιο άστεγοι. Λόγω της φωτιάς, προσωρινή διακοπή της κυκλοφορία στην Αγίου Κωνσταντίνου από το ύψος της Μενάνδρου και από Γ Σεπτεμβρίου στο ύψος της Ομόνοιας, προχώρησαν πληρώματα της Τροχαίας .