ΟΜΟΝΟΙΑ : Ασελγούσε σε ανήλικες- Διάταξη δημοσιοποίησης για τον 77χρονο. (ΦΩΤΟ )

Διαταξη δημοσιοποίησης για τον 77χρονο ο οποίος συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκων κατ’εξακολούθηση .

Στη δημοσιότητα, με σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 77χρονου, ο οποίος συνελήφθη (25/11) για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση. Πρόκειται για τον ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Δημήτριο του Αχιλλέα και της Αντιγόνης, που γεννήθηκε το 1937 στη Λάρισα. image

Προανακριτικά προέκυψε ότι ο 77χρονος, προσέϕερε μικρά χρηματικά ποσά σε αλλοδαπές ανήλικες, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, τις οδηγούσε σε ξενοδοχεία όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.
Ο 77χρονος άνδρας, εντοπίσθηκε από πληρώμα της ΔΙΑΣ, να βγαίνει από ξενοδοχείο ημιδαμονής (25/12-23.15)στην περιοχή της Ομόνοιας μαζι με 12χρονη Ρουμάνα. Η παρουσία της ανήλικης Ρουμάνας στην περιοχή και η συμπεριφορά του ενήλικα άνδρα, προκάλεσαν την προσοχή των Αστυνομικών  και προσήχθη στο τμήμα Εποπτείας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.
Ο 77χρονος, με τις κατηγοριες της αποπλάνησης παιδιού κατ’ εξακολούθηση παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Η διάταξη δημοσιοποίησης στοιχείων, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων και του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω.
image

Εκκληση απο την ΕΛΑΣ προς τους πολίτες για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport