Ομόνοια: Από εκατομμυριούχος τοξικοεξαρτημένη στην Ομόνοια η σφαγμένη στη Βαρβάκειο

Από επιφανή οικογένεια με οικονομική άνεση η 60χρονη που εντοπίσθηκε σφαγμένη στην Βαρβάκειο με καθ’ ομολογίαν δράστη το σύντροφό της

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (29/05) πήρε ο σύντροφος της 60χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη Βαρβάκειο.

Το θύμα του εγκλήματος, εντοπίσθηκε νεκρή στη Βαρβάκειο, και ταυτοποιήθηκε ως απόγονος επιφανούς οικογένειας με μεγάλη περιουσία. Η ίδια είχε σπουδάσει ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, ωστόσο εθίστηκε από νεαρή ηλικία στα ναρκωτικά. Καθώς είχε κληρονομήσει μεγάλο ακίνητο το πούλησε για ένα εκατομμύριο ευρώ και όλα τα χρήματα, τα ξόδεψε στην κοκαΐνη. Μέχρι στιγμής κανένας συγγενής της, δεν έχει αναζητήσει την 60χρονη.

Η ΧΜ περιπλανιόταν στην Ομόνοια, με τους τοξικοεξαρτημένους και διέμεινε σε δομή του ΟΚΑΝΑ, όπου γνώρισε τον 42χρονο σύντροφό της, ο οποίος τη δολοφόνησε σε μεταξύ τούς καυγά. Ο 42χρονος ήταν για χρόνια χρήστης ηρωίνης και αποβλήθηκε από τον ΟΚΑΝΑ ως βίαιος.

Τοσο το θύμα όσο και ο δράστης είχαν συλληφθεί κατ επανάληψη για μικροποσότητες ναρκωτικών. Όπως ανέφερε ο 42χρονος στους αστυνομικούς, η 60χρονη ήταν εθισμένη στην κοκαΐνη καθώς έκανε ενδοφλέβια χρήση, και επίσης υποστήριξε, κάθε φορά που η 60χρονη έκανε χρήση, γινόταν πολύ επιθετική και ξεσπούσε με ένταση.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εντόπισαν τον δράστη από τις κάμερες της περιοχής διαπίστωσαν ότι έμενε σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής της Ομόνοιας. Ο 42χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την σύντροφό του με μαχαίρι.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.