Ομολόγησε τη δολοφονία της ανηψιά της: «Κανείς δεν θα μου πάρει τη Μαρία».

Ομολογία της 45άχρονης θείας της, ως δραστιδα της δολοφονίας της 4άχρονης ανηψιάς της, επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση των Αστυνομικών.

image

Η 45άχρονη Μαρια μεγάλωνε με τον άντρα της Σωτηρη στην τετραμελή οικογενειά τους- εχουν δυο αγορια 19 και 23ετων- την 4άχρονη κόρη της αδελφής της- η οποία είναι ηρωινοεξαρτώμενη – ενώ ο βιολογικός της  πατέρας δεν είχε αναγνωρίσει το ανήλικο κορίτσι. Η μικρή που δεν είχε ακόμα βαπτιστεί, σύντομα όμως θα λαμβανε το όνομα της θείας της, Μαρία.
Σύμφωνα με την ομολογία της 45άχρονης στους Αστυνομικούς, η αδερφή της και βιολογική μητέρα της 4άχρονης, την επισκέφθηκε πριν δυο ημέρες ζητώντας της να αναλάβει την επιμέλεια της μικρής . Η ιδια φέρεται να ανέφερε ότι «Κανείς δεν θα μου πάρει τη Μαρία», ενω το ζευγάρι των θείων είχε ζητήσει και επίσημα την κηδεμονία της 4άχρονης.
Το πρωί (13/4-10.00) η 45άχρονη όπως ανέφερε στην απολογία της στραγγάλισε το νηπιο ενω στη συνεχεια επιχειρησε αυτοχειρία στο σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια στα Μέγαρα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η 45άχρονη δεν έχει συναίσθηση ότι είχε σκοτώσει την 4άχρονη, ενώ όσοι τη γνώριζαν αναφέρουν ότι είχε παθολογική αγάπη στο μικρό κοριτσάκι.
Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, η θεία περιέγραψε την απόγνωσή της και την πίεση που ένιωθε στο ενδεχόμενο να έχανε την επιμέλεια της ανηψιάς της.
Ο σύζυγος της ήταν ο πρώτος που εντόπισε στο κρεβάτι της, την αμηψια του και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ενώ κάτω από το κρεβάτι αιμόφυρτη ηταν η 45άχρονη κατ ομολογίαν δραστιδα του εγκλήματος.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.