Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης: “Είμαστε πάλι “εδώ” περισσότεροι και ισχυρότεροι”

Με ηλεκτρονική αποστολή η αυτοπροσδιοριζόμενη “Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης” κάνει την επανεμφάνισή της, μετά την αναστολή της παρουσίας της για τέσσερις μήνες.

“Τρεις μήνες λείψαμε και τα κάνατε μπάχαλο, στην πολική αστυνόμευσης, στην στρατιωτική διπλωματία,  στο πολιτικό σκηνικό, σχεδόν παντού. Πάλι το δόγμα του σοκ, πάλι καταστροφολογία, πάλι εκλογές, πάλι έξοδος από το ευρώ, πάλι μεταναστευτικό άλυτο, αδιέξοδο στο Κυπριακό, τρομοκρατία στο προσκήνιο και πολλά άλλα κι ακόμα περισσότερα κάτω από το χαλί. Υπερεκτιμούμε εαυτούς λέτε;;
Θυμάστε την  4η Οκτωβρίου του 2016 που προειδοποιήσαμε για την σύλληψη της Ρούπα στο άρθρο μας με θέμα «Απάντηση αστυνομικών στις απειλές κατά συναδέλφων τους από το “Αναρχικό Δίκτυο Δημιουργίας Οχετός”»; … θα δείτε χειρότερες καταστάσεις εάν δεν βάλετε μυαλό εκεί στα Εξάρχεια.

Μια εβδομάδα μετά που ανακοινώσαμε την αναστολή της δράσης μας, κάνατε (νεοσσοί) επίθεση με χειροβομβίδα στη γαλλική πρεσβεία, όπου  τραυματίστηκε αστυνομικός… κάνατε το λάθος και θέσατε σε κίνδυνο αστυνομικό και θα το πληρώσετε ακριβά ….. αθόρυβα και χωρίς να το μάθει ποτέ κανείς.

Μέχρι να αναφέρουν όλα τα μέλη μας «άφιξη στο σημείο» θα σας πούμε μόνο ένα, σε όλους εσάς που θέλετε να επωφεληθείτε καταστρέφοντας τα πάντα γύρω σας αντί να πάτε σε ψυχίατρο.

Θα σας ταράξουμε, στις αποκαλύψεις, στην λογική και στις συλλήψεις, και σε ό,τι άλλο  παραπάνω χρειαστεί.

Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης

[email protected]

__________

* Το κείμενο διαμοιράστηκε με ηλεκτρονική αποστολή  (email)