Ολυμπιακό Χωριό: Ληστεία με Kalashnikov σε φορτηγάκι μεταφοράς καπνικών προϊόντων

Οι δράστες εγκλώβισαν με όχημα τρία φορτηγάκια μεταφοράς καπνικών προϊόντων, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους της εταιρείας με Kalashnikov και έκλεψαν το ένα φορτηγάκι με τις κούτες τσιγάρα που μετέφερε

Τα τρία φορτηγάκια μεταφοράς καπνιών προϊόντων στα οποία επέβαινα ισάριθμοι οδηγοί είχαν κίνηση (12/11-07.00)στην Λεωφόρο Κύμης στο ύψος του Ολυμπιακού Χωριού. Στην διασταύρωση της Λεωφόρου Κύμης με την οδό Ορτανσίας Seal Leon στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, έκλεισε την πορεία στον οδηγό του πρώτου οχήματος και εγκλώβισαν τρία φορτηγάκια.

Οι δύο ένοπλοι υπό την απειλή  Kalashnikov ακινητοποίησαν τους οδηγούς. Αρχικά, αποπειράθηκαν να επιβιβαστούν σε δύο από φορτηγάκια, ωστόσο αντιμετώπισαν την αντίδραση των οδηγών, και με βία απομάκρυναν από τη θέση του τον έναν από τους οδηγούς φορτηγού με το οποίο διέφυγαν έμφορτο με καπνικά προϊόντα.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές και δόθηκαν αναζητήσεις, στα πληρώματα της Άμεσης Δράσης. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ωστόσο εκτιμάται ότι πρόκειται για αλλοδαπούς μέλη δικτύου που ενεργεί παρεμπόριο καπνικών προϊόντων σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.