Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή – Τα ευρήματα για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Ολοκληρώθηκε η  νεκροτομή και η ιατροδικαστική εξέταση του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Εκτελεστές απο απόσταση ενος εως ενάμιση μετρου, δολοφόνησαν το δικηγόρο με μια βολίδα. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Nantiareport.gr κατά την ιατροδικαστική εξέταση του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια.

Το θύμα έχει βληθεί στη δεξιά θωρακική χώρα, με πύλη εισόδου του τραύματος 0,7 – 0,8 χιλιοστά εύρημα που παραπέμπει σε βολίδα όπλου μικρού διαμετρήματος, 22, 25 ή και 32 χιλιοστών. Έφερε τυφλό τραύμα θώρακος που προκάλεσε κακώσεις στο αριστερό ημιθωρακιο και αριστερής άνω κοιλιακής χώρας- στομάχι.

Η διαπίστωση ότι στο χώρο του εγκλήματος δεν εντοπίσθηκε βολίδα, είχε εξ αρχής για τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, επιτρέψει την εκτίμηση είτε ότι περισυνελλεξαν τον κάλυκα οι εκτελεστές είτε το οπλο του εγκλήματος ήταν περίστροφο, εύρημα που ειενισχύει τη δεύτερη εκδοχή.

Ο θάνατος του ποινικολόγου ηταν ακαριαίος καθώς άμεσα το τραύμα αιμορράγησε και το θυμα κατέληξε.

Ή εξόδιος ακολουθία για το Μιχάλη Ζαφειρόπουλο θα τελεστεί αύριο Σάββατο (14/10-15.00) από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος (Λεωφ. Ιασωνίδου και Χρυσάνθου Τραπεζούντος). Η ταφή του θα ακολουθήσει στο νεκροταφείο του Ελληνικού.