Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου- Επέστρεψε στις Φυλακές Κορυδαλλού

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά τη συμπληρωματική απολογία της στην νέα Ποινική Δίωξη που της ασκήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας

Σχεδόν τέσσερις ώρες διήρκεσε η απολογία της 34χρονης υποδίκου Ρούλας Πισπιρίγκου,  στο γραφείο της 18ης Ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα. Κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας απολογήθηκε συμπληρωματικά, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας του ίδιου παιδιού, στη συμπληρωματική Ποινική Δίωξη που της ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της οδηγήθηκε πίσω στις Φυλακές .

Με την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, ολοκληρώθηκε η ανάκριση και η δικογραφία επιστρέφει στον Εισαγγελέα για πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με το νομικό της συμπαραστάτη, Όθωνα Παπαδοπουλο, έχει ήδη υποβληθεί λεπτομερές υπόμνημα και στις ερωτήσεις που της τέθηκαν «η κατηγορούμενη απάντησε με τρόπο αναλυτικό, σαφή και ξεκάθαρο, δίνοντας διευκρινίσεις για το χρόνο των συμβάντων». Κατά την υπεράσπιση, «δεν υπάρχουν ευθύνες των γιατρών στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, υπήρξε ένα καρδιολογικό πρόβλημα αναγόμενο σε παθολογικά αιτία. Η πράξη δεν περιλαμβάνεται με σαφή τρόπο στο κατηγορητήριο».