“Οι υποστηρικτές είναι χειρότεροι, πιο επικίνδυνοι από τους μπαχαλακηδες .Τελικά τι επιδιώκουν;”

Αξιωματικός Επιχειρησιακής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ με υπηρεσία στις διμοιρίες, ως αφορμή τα επεισόδια σε βάρος Αστυνομικών και διμοιριών από αντιεξουσιαστές και “μπαχαλάκιδες” με πιο πρόσφατα γεγονότα στην αγορά στο Μαρούσι .

“Τελικά τι σημαίνει αντιεξουσιαστής; Μήπως μπαχαλακιας; Σήμερα στο Μαρούσι ήλθαν σε μετωπική αντιπαράθεση με την ΑστυνομίαΣήμερα στο Μαρούσι ήλθαν σε μετωπική αντιπαράθεση με την Αστυνομία. Δεν υπολογίζουν τίποτα .Δεν έχουν καμμία αναστολή. Χτυπουσαν ηλικιωμένους πολίτες κατέστρεφαν καταστήματα και επιτιθεντο κατά της Αστυνομίας λες και είχαν το νόμο με το μέρος τους.

Θεριεψαν και αποθρασυνθηκαν διότι κάποιοι διαχρονικά τους ανέχθηκαν η τους έκλειναν πονηρά το μάτι και τους υποστήριζαν. Εχουν κάποια αιτήματα; Θέλουν δουλειά; Καλύτερα νοσοκομεία; Συγκοινωνίες μήπως; Καλύτερη παιδεία; Μα όλα αυτά τα καταστρέφουν.

Αν δεν μπορούν να το πουν οι ίδιοι ας το πουν αυτοί που ανερυθριαστα τους υποστηρίζουν καθημερινά στα ΜΜΕ. Μηπως είναι κενοί άνθρωποι όπως οι χούλιγκανς και αυτοϊκανοποιούνται με το να καταστρέφουν ότι φτιάχνουν με κόπο οι συνάνθρωποι τους;

Προσπαθούν να φτιάξουν συνθήκες του 2008. Να διχάσουν την κοινωνία , να σπείρουν μίσος να φέρουν καταστροφή. Και κάποιοι για να ικανοποιήσουν τις ιδεοληψίες τους και τα μικροσυμφεροντα τους τους υποστηρίζουν χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες των πράξεών τους. Εξισωνουν την Αστυνομία με την παραβατικοτητα.

Ουτε καν καταδικάζουν τους βανδαλισμούς . Οι υποστηρικτές είναι χειρότεροι, πιο επικίνδυνοι από τους μπαχαλακηδες .Τελικά τι επιδιώκουν;

* Γ.Κ, Αξιωματικός ΔΑΕΑ