Οι Πυροσβέστες ευχαρίστησαν τα στελέχη του ΛΣ Χαλκίδας για τη συνδρομή τους στις φωτιές στη Β.Ευβοια

Ευχαριστήρια επιστολή και διάκριση απεύθυνε η Περιφερειακή ΠΥ Στερεάς στα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας  για τη συνδρομή τους, στις φωτιές στη Β.Ευβοια

Με απόφαση του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας, Νικόλαου Μπάλση διαβιβάστηκε προς το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, και το πλήρωμα του διασωστικού Λιμενικού σκάφους, διακρίσεις για την εξαιρετική δραστηριότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς στη Βόρεια Εύβοια.

Ο Αντιπλοίαρχος, Κωνσταντίνος Φλουρής, καθώς και το πλήρωμα του ΠΛΣ 1014 έλαβαν από το Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Εύβοια, Πύραρχο, Σίμο Αποστόλου, έντυπη «Έκφραση Θερμών Συγχαρητηρίων» για την εξαιρετική δραστηριότητα που επέδειξαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, στις επιχειρήσεις κατάσβεσης της Δασικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη Λίμνη Ευβοίας (03/08)

Το πλήρωμα του ΠΛΣ 1014 είχε καθοριστική συνδρομή προς το Πυροσβεστικό Σώμα (από τις 12-19/08), στη θαλάσσια περιοχή Β. Ευβοϊκού κόλπου πλησίον της Ι.Μ. Αγ. Νικολάου Γαλατάκη– Νοτιοδυτικά του όρους κανδήλι, με συνδρομή και πολύωρη μεταφορά– αποβίβαση πεζοπόρων τμημάτων της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. και ΠΕ.ΠΥ.Δ, επιχειρώντας σε δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες, αποτρέποντας την επέκταση της πυρκαγιάς ανατολικά του όρους, αποδεικνύοντας έτσι εμπράκτως την πολύτιμη σημασία της δια λειτουργικότητας των Σωμάτων Ασφαλείας.