Οι Γεωργιανοί και ο Ουκρανός μέλη εγκληματικής οργάνωσης διέπρατταν κλοπές (ΦΩΤΟ)

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών επτά Γεωργιανών και ενός Ουκρανού, μελη εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και κλοπές από διαμερίσματα.

Η εγκληματική ομάδα διέπραττε ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και κλοπές από διαμερίσματα, και εξαρθρώθηκε (05/06) από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας από κοινού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από δύο ή περισσότερους δράστες που είχαν ενωθεί για την διάπραξη κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, της σύστασης και συμμορίας, της παράνομης οπλοφορίας, της οπλοχρησίας, της παράνομης οπλοκατοχής, της υπόθαλψης εγκληματία και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για τους:

1) (επ) AKHALADZE (ον) AMIRAN ή VAZHA ή ZVIAD του AMIRAH ή ZAURI και της TAMARI ή NATELA , γεννηθέντα το 1979 ή 1976 στη Γεωργία

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΊΗΣΗ_ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΊ ΚΛΟΠΕΣ

2) (επ) GOGISVANIDZE ή GUGISVANIDZE ή GOGISWNIDZE (ον) VALERIANE ή VALERI του LAULI ή JAULI ή GAVLI και της LIANA , γεννηθέντα το 1973 στη Γεωργία

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΊΗΣΗ_ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΊ ΚΛΟΠΕΣ

3) (επ) AKHALADZE (ον) TAMARA του GRIGOR και της VERA , γεννηθείσα το 1959 στη Γεωργία

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ_ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΚΛΠΠΕΣ

4) (επ) PKHAKADZE (ον) NATELA του IOSEBI και της NELI , γεννηθείσα το 1977 στη Γεωργία

16062017dhmosiopoihshgada007

5) (επ) GOGOLADZE (ον) GULNAZI του SERGO και της LEILA , γεννηθέντα το 1984 στη Γεωργία

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΊΗΣΗ_ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΊ ΚΛΟΠΕΣ

6) (επ) CHIKOVANI (ον) MIRIAN του AVTADILI και της MAKVALA , γεννηθέντα το 1984 στη Γεωργία

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΊΗΣΗ_ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΊ ΚΛΟΠΕΣ

Και για τους μη συλληφθέντες:

7) (επ) ONIANI (ον) KHVICHA του DIOMIDE και της NELIN, γεννηθέντα το 1974 στη Γεωργία

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΊΗΣΗ_ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΊ ΚΛΟΠεΣ

8) (επ) TSKHEVEDIANI (ον) LASHA του CHICHIKO, γεννηθέντα το 1976 στην Ουκρανία

Η διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Η ΕΛ.ΑΣ απευθύνει έκκληση στους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 και 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.