Οι Αστυνομικοί του ΜΑΣ και της πλατείας Συντάγματος δεν ειδαν τον Τούρκο πολιτευτή που άνοιξε σημαία με την ημισέλινο μπροστά στη Βουλή

Τούρκος πολιτικός άνοιξε τουρκική σημαία μπροστά από το Κοινοβούλιο στην πλατεία Συντάγματος στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, σε μια ακραία πρόκληση

Ο Μουσταφά Σαρίγκιουλ, πρώην δήμαρχο του Σισλί της Κωνσταντινούπολης και ηγέτη του Κόμματος Αλλαγής της Τουρκίας, βρέθηκε μπροστά από το Κοινοβούλιο στην πλατεία Συντάγματος.

«Είμαι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μη ζητάς βοήθεια από την Αμερική. Ζήτα φιλία από την Τουρκία. Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα. Ελάτε σε ειρήνη, είμαστε εδώ», ανέφερε ο Μουσταφά Σαριγκιούλ σε βιντεοληπτικό που κοινοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ ανοίγει τη σημαία της χώρας του μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων, στην πλατεία Συντάγματος.

Η πρόκληση του Τούρκου Βουλευτή, δεν μπορεί να μην υπέπεσε στην αντίληψη της Αστυνομικής διάταξη παραπλεύρως του ΜΑΣ και στην αναφέρεια της πλατείας Συντάγματος που βρισκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, όταν άνοιξε σημαία με την ημισέλινο μπροστά απο τη Βουλή.

Και προσφάτως είναι άλλη μια επιτυχία που δεν θα πρέπει να παραλείψει στον απολογισμό του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όπως άλλωστε έχει πλέον καθιερώσει.