“Οι Αστυνομικοί τα κάνουμε ΟΛΑ και φταίμε για ΟΛΑ”!|ΑΠΟΨΗ*

Με αφορμή την το tweet του Babar Baloch, εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, την προσφορα του γευματος απο τους Αστυνομικούς στην Ειδομένη σε ανήλικα του καταυλισμού Αστυνομικός παραθέτει την άποψή του.

MOLIVOS_LESVOS_I

«Έτσι είναι κ. εκπρόσωπε Τύπου της Ύπατης Αρμοστείας. Τα κάνουμε ΟΛΑ και φταίμε για ΟΛΑ!
Ενδεικτικά: Πρόσφυγες εμείς. Μετανάστες εμείς. Λαθρομετανάστες εμείς. Σύνορα ανοιχτά εμείς. Σύνορα κλειστά εμείς.
Οργανωμένο έγκλημα εμείς. Τρομοκρατία εμείς. Ηλεκτρονικό έγκλημα εμείς. Κοινό έγκλημα, ληστές, κλέφτες, εμπρηστές, ναρκομανείς, απατεώνες, μαστροπούς, πλαστογράφους, βιαστές, παιδόφιλους, αρχαιοκάπηλους, ρατσιστές εμείς.
Εμείς κάνουμε τη δικογραφία, εμείς επιδίδουμε την κλήση για το δικαστήριο, εμείς πάμε για μάρτυρες στο δικαστήριο, εμείς φέρνουμε με μεταγωγή τον κρατούμενο από τις φυλακές για να δικαστεί και εμείς φυλάμε την αίθουσα για να γίνει η δίκη.
Γήπεδα εμείς. Αγρότες εμείς. Διαδηλώσεις εμείς. Τροχαία εμείς.
Εκλογές με αναστολή αδειών εμείς. Δημοψήφισμα με αναστολή αδειών εμείς.
Για τους πολιτικούς εμείς. Για τους Έλληνες και ξένους επίσημους εμείς. Για τους επιχειρηματίες εμείς.
Capital controls-ουρές στα ATM εμείς.
Για την λαθρεμπορία, φοροδιαφυγή, εισφοροδιαφυγή εμείς.
Για τους ανυπότακτους και όσους είναι να καταταχθούν στο στρατό εμείς. Για τους τρελούς εμείς. Για τους «παραπονιάρηδες» εμείς. Για τους δικομανείς εμείς. Για τους εγκαταλελειμμένους εμείς. Για τους εξαφανισμένους εμείς. Για τους πρόσφατα απατημένους και χωρισμένους εμείς. Για τους δαρμένους εμείς. Για τους «βρωμιάρηδες» εμείς. Για τους ζητιάνους εμείς.
Για τις αυτοκτονίες: απόπειρες, τετελεσμένες και αποτραπείσες εμείς. Για τους αιφνίδιους θανάτους εμείς. Για τις γιορτές και πανηγύρια εμείς.
Για την παρατημένη από τους συγγενείς γιαγιά, που τριγυρνάει χαμένη στους δρόμους εμείς.
Για την «θεία» που ρίχνει νερά στο μπαλκόνι της άλλης «θείας» εμείς.
Γνήσια υπογραφής, θεώρηση αδειών οικοδομών, έκδοση διαβατηρίων, ταυτοτήτων, ταυτοπροσωπιών, αδειών εργασίας σε καφετέριες, security, κλειδαράδων, αργυραμοιβών, κυνηγετικών όπλων, σκοπευτών και καμιά 1000 ακόμα γραφειοκρατικές διαδικασίες-πάρεργα εμείς.
Ενδεικτικά λέμε…»


*skaythess.gr