Οι 16… εχθροί της «ομάδας Ε» και οι «μάχες» για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο| ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Μία λίστα 16 πολιτικών και δημοσιογράφων που χαρακτηρίζονται «σιωναζιστικές, μασωνικές βιτρίνες» είχε «στόχο» το επονομαζόμενο «Τάγμα Ελλήνων Μαχητών» της αμφιλεγόμενης «ομάδας Ε», στους οποίους συμμετείχε ένας πρώην ειδικός φρουρός της ΕΛ.ΑΣ., υπάλληλοι security, ένας σερβιτόρος, ένας κτηνοτρόφος, ένας ηλεκτρονικός. Συνελήφθησαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας ύστερα από δύο βομβιστικές επιθέσεις στην Καλαμάτα και στον Μιστρά, όπου στόχος έγινε το άγαλμα του τελευταίου βυζαντινού αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Πρόκειται για μία πενταμελή ομάδα τεσσάρων Δραμινών ηλικίας 25 ως 34 ετών και ενός 53χρονου (σ.σ. άτομα χωρίς ποινικό μητρώο) που είχαν γνωρισθεί από το 2009 μέσω Facebook και είχαν δημιουργήσει δικτυακό τόπο της ομάδας τους δηλώνοντας πίστη στον θεό Δία (όχι στους ολύμπιους θεούς, επειδή τους θεωρούσαν προδότες), στρεφόμενοι κατά του Βυζαντίου και άλλων πολλών.
Στο διαδίκτυο υπάρχουν διάφορες αναρτήσεις τους, ότι «ως “ομάδα Ε” μαχόμαστε εναντίον κάθε Οβριού “Βάκχου” Βυζαντινού Εισοδηματία», καθώς και ότι «το μόνο που δικαιούστε, μιαροί Οβριοί (Βλάχοι ή Βάκχοι) Βυζαντινοί, Οθωμανοί (μουσουλμάνοι) και ανθέλληνες, είναι ο Θάνατος». Και υπάρχουν συμπληρωματικές αναφορές για τον «γκέι Πούτιν», τον Σαβαώθ και τον Ασταρώθ, ενώ υπήρχαν καταγγελίες τους ότι οι «πράκτορες του Σιωνισμού τους έκλεψαν σύγγραμμα του “Απολλωνίου υιού”». Για το οποίο όμως αμέσως μετά καθησύχαζαν ότι «τελικώς ήταν μικρής σημασίας»…

Ο τάφος του Παλαιολόγου
Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, το «τάγμα των μαχητών» είχε μάλιστα στοχεύσει το άγαλμα του τελευταίου βυζαντινού αυτοκράτορα ύστερα από ανακοίνωση άλλων μελών της «ομάδας Ε» ότι «βρήκαν τον τάφο του Παλαιολόγου και άλλων 40 στρατιωτών του Βυζαντίου στους Αγίους Θεοδώρους». Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, «ο Παλαιολόγος βρέθηκε μέσα σε στοές χιλιομέτρων που είχε κατασκευάσει ο βασιλιάς των Μεγάρων Βύζαντας και όπου ο “μαρμαρωμένος βασιλιάς” τελικώς είχε κρυφτεί ύστερα από την διαφυγή του, στις 29 Μαΐου 1453 από την πολιορκία της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς».

«Αντάρτικο» του Δία…
Πρόκειται για μία υπόθεση που, όπως λένε οι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., «συνδυάζεται η αφέλεια, το παράλογο, ο σουρεαλισμός και η ακατάσχετη συνωμοσιολογία με τον κίνδυνο που μπορεί να παράγουν. Στην κατοχή των πέντε μαχητών του “τάγματος” βρέθηκαν βόμβες τελευταίας τεχνολογίας και είχαν στόχο να χτυπήσουν τα δικαστήρια της Καλαμάτας και άλλους στόχους. Ύστερα θα κατέφευγαν στον Ταΰγετο όπου θα κατασκήνωναν και θα τον χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο. Δημιουργώντας έτσι ένα “αντάρτικο” με στόχο τους εχθρούς του Δία, τους υποστηρικτές του Βυζαντίου, τους Βάκχους και άλλους, μάλλον όχι και τόσο προφανείς.
«Θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να τους εντοπίσουμε και στις επιθέσεις τους είναι βέβαιο ότι μπορεί να κινδύνευαν ανθρώπινες ζωές αφού στις βόμβες έβαζαν μέχρι και σφαιρίδια από φυσίγγια. Ανυποψίαστοι πολίτες που μπορεί να πλήρωναν την εμμονή τους με τους “προδότες βυζαντινούς αυτοκράτορες” και εμείς επί μήνες να αγνοούσαμε κίνητρα, δράστες και την ιδιομορφία που είχαν. Όμως εκμεταλλευτήκαμε τη μαρτυρία κατοίκου στον Μιστρά που είδε μία πινακίδα με γραμματικό μέρος από τον νομό Δράμας και κινήσεις υπόπτων ατόμων στα δικαστήρια της Καλαμάτας και τη σχέση τους με το αναζητούμενο ΙΧ».

Illuminati και Άγιο Όρος!
Για να γίνουν αντιληπτά τα μεγέθη της σύγχυσης, σημειώνεται ότι το «Τάγμα Μαχητών» της «ομάδας Ε» θεωρείτο αιρετική ομάδα που στρεφόταν ακόμη εναντίον της Εκκλησίας, του μοναχού Παΐσιου κτλ. Τα μέλη της κεντρικής-«ορθόδοξης» Ομάδας Ε στην Ελλάδα χαρακτηρίζουν ως εχθρό και έναν Έλληνα (φέρεται να διαβιοί στα Εξάρχεια) εκπρόσωπο των Illuminati.
Επιπλέον εκτός της πρόσφατης «ανακάλυψης» του τάφου του Παλαιολόγου δηλώνουν ότι «έχουν συγκεντρώσει 30 δισ. ευρώ από 120 γέροντες του Αγίου Όρους», ότι έχουν «κατασκευάσει υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα που τα διαπραγματεύονται με το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας», ότι είναι «δημιουργοί κινητήρα αιθέρα που πηγαίνει το ΙΧ από Αθήνα σε Μόσχα με κατανάλωση ενός ευρώ» κ.ο.κ.

*Βασιλης Γ. Λαμπρόπουλος- ΒΗΜΑ

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport