Ο “βασιλιάς της τσόντας”, με πεθερό στην Αντιτρομοκρατική και κουμπάρο τον Αϊδηνιώτη

Γαμπρός ο “βασιλιά της τσόντας”, με πεθερό Αξιωματικό της Αντιτρομοκρατικής και κουμπάρο το Γιάννη Αϊδηνιώτη.

Αν και πόζαραν στους δύο φωτογράφους που κάλυψαν το χαρούμενο γεγονός, ωστόσο οι φωτογραφίες του ζευγαριού και των προσκεκλημένων δε διέρρευσαν στα media, αν και κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τα κοινωνικά δρώμενα.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο “βασιλιάς” της Ελληνικής βιομηχανίας του πορνό, με τον πεθερό του, Αξιωματικό (Υ/Α) της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και τον κουμπάρο του, τον 58άχρονο πρώην Πρωταθλητή Ελλάδος στην πυγμαχία και στη συνέχεια προπονητή στον Παναθηναϊκό και μέλος του προπονητικού “τιμ” της εθνικής Ελλάδος, Γιάννη Αϊδηνιώτη.

Ο 42άχρονος “βασιλιάς της τσόντας” στην Ελληνική βιομηχανία του πορνό, Δημήτρης Σειρηνάκης παντρεύτηκε την 21άχρονη σύντροφό του, Αγγελική Κατερίνα, στο τέλος Ιουνίου (30/06).

Φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα – νυφικό, με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, την Αγγελική Κατερίνα, αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, παρουσία των οικογενειών τους, περίπου πενήντα συγγενών και στενών φίλων τους, τέλεσαν πολιτικό γάμο, στο Δημαρχείο της Βούλας.

Τα πειράγματα, για την επιλογή του 42άχρονου “βασιλιά του πορνό” στο μαύρο πουκάμισο και ασορτί παντελόνι, ενδυματολογική επιλογή που ακολουθεί ο Δημήτρης Σειρηνάκης, από φίλους του «Από τώρα φοράς μαύρα;» με το Δήμαρχο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, να δράττεται της ευκαιρίας, ενώ ο Δημήτρης Σειρηνάκης υπέγραφε τη δήλωση γάμου, «Τι ημερομηνία λήξης να σημειώσω στο έγγραφο;» για να λαβει την απαντηση.. «Επ’ αόριστον»!

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης έχει ακόμα έναν γάμο στο ενεργητικό του, και είναι πατέρας ενος 9άχρονου -σήμερα- αγοριού.