“Ο πατέρας μου γεννήθηκε, έζησε και έφυγε καθαρός, αυτό θα είναι αρωγός για την καταδίκη του κυνικού φονιά”

Η κόρη του Βασίλη Φλώρου, ο οποίος δέχθηκε τα φονικά πυρά έξω από το σπίτι του, με αφορμή τις θέσεις που εκφράζει ο δράστης της δολοφονίας του πατέρα της, παίρνει θέση.

“Ο πατέρας μου, Βασίλειος Φλώρος, δολοφονήθηκε την 8η Σεπτεμβρίου, έξω από το σπίτι μας. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που ζούμε.

Και τι να αντιμετωπίσεις? Την απώλεια? Το οτι δεν θα ξαναδείς το μπαμπά σου? Το οτι δε θα σε ξανααγκαλιάσει? Το οτι δε θα ξαναχτυπήσει το κινητό σου απο το τηλέφωνό του?

‘Η στο τέλος,το δολοφόνο που σκότωσε εν ψυχρώ, τον συνέλαβαν, ομολόγησε κυνικότατα και προσπαθεί ακόμα να προσβάλλει τη μνήμη του πατέρα μου? Που προσπαθεί με εντυπωσιασμούς, να καταφέρει τι? Να δείξει τι? Τι πιο ξεκάθαρο, από τα γεγονότα? Από το οτι πυροβόλησε τόσες φορές, άκουσε τις φωνές μου, άλλαξε τα ρούχα του, πέταξε το όπλο, πήγε σε μνημόσυνο σε κοντινό νεκροταφείο? Τι πιο κυνικό από όλα αυτά και προμελετημένο?

Άκουσε τις απεγνωσμένες φωνές μου και συνέχισε ανενόχλητος τον ψύχραιμο βηματισμό του. Τι πιο ξεκάθαρο από όλα αυτά?

Τον σκότωσε μια φορά εκείνη την 8η Σεπτεμβρίου και από τότε, τον σκοτώνει κάθε μέρα με ψευδείς ανακοινώσεις εντυπωσιασμού. Αλλά επειδή ο πατέρας μου γεννήθηκε, έζησε και έφυγε καθαρός, αυτό θα είναι αρωγός για τη καταδίκη του κυνικού φονιά !!!”