Ο Νέστωρας ορκίστηκε Εύελπις!

Η εισαγωγή ενός νέου στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα αποτελεί σταθμό στην πορεία της ζωής του. Ο Νέστωρας εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή της επιλογής του και σήμερα ορίστηκε Ευελπις. Η ιστορία του όμως είναι ξεχωριστή.

Με χαρα και υπερηφάνεια η οικογένεια του, το Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού, οπου μεγαλωσε ο Νεστωρας, μοιράστηκε οσα ένιωθε με αναρτησή τους στα κοινωνικα δίκτυα μετα την τελετή ορκομωσίας στην Ευελπίδων .

Ας μοιραστούμε μια στιγμή χαράς και υπερηφάνειας!
Σήμερα, είναι μια ιδιαίτερα συγκινητική μέρα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ιδιαίτερα για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους του Σπιτιού που μεγάλωσε ο Νέστωρας.
Ο Νέστωρας ήρθε στην οικογένεια του «Χαμόγελου» όταν ήταν 9 ετών και από μικρός είχε στόχους τους οποίους και υλοποιούσε! Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους που είχε μεγαλώνοντας ήταν να περάσει στη Σχολή Ευελπίδων, έβαλε τα δυνατά του μαζί με τους εκπαιδευτικούς του και σήμερα ορκίστηκε Εύελπις!
Αυτές οι στιγμές χαράς και συγκίνησης μετατρέπονται σε δύναμη και κουράγιο για όλους όσους βρίσκονται καθημερινά δίπλα στα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του οργανισμού. Αυτές οι στιγμές είναι ένα μεγάλο δώρο για μικρούς και μεγάλους και ακόμα μια απόδειξη για το πόσα μπορούμε να καταφέρουμε όταν υπάρχει θέληση και επιμονή!
Νέστωρα, σου ευχόμαστε, μέσα από τα βάθη της καρδιάς, να έχεις πάντα αγάπη, δύναμη και επιτυχίες στη ζωή σου και να συνεχίσεις να μας κάνεις όλους τόσο υπερήφανους!
Μπράβο Νέστωρα μας, και εις ανώτερα!