“Ο νεαρός αστυνομικός υπερβαίνει όλους τους κανόνες,έχει αγκαλιάσει το άτομο, βγάζει το τζάκετ του και σκίζει τη μπλούζα του για χρήση στο περιστατικό”

Βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας σε ανταπόκριση πληρώματος της ΔΙΑΣ με χρήστη σε κατάσταση στερητικού, και παραθέτει όσα είδε και όσα αντιλήφθηκε με τη συνδρομή των αστυνομικών στο περιστατικό

Όπως αναφέρει πολίτης, το πρωί του Σαββάτου (09/04-08.00) στο Πεδίον του Άρεως, ενώ είχε βγάλει το σκύλο του, για την καθημερινή του βόλτα, βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας στην ανταπόκριση πληρώματος της ΔΙΑΣ σε περαστικό με “χρήστη” σε κρίση.
«Χρήστης έχει πέσει στη μέση του δρόμου της Μαυρομματαίων, και χτυπάει κεφάλι στο οδόστρωμα … Ομάδα ΔΙΑΣ σε περιπολία , σταματούν και τρέχουν να βοηθήσουν. Ο χρήστης σε παράκρουση και οι περαστικοί άναυδοι. Ο ενας ΔΙΑΣ έχει σκύψει και προσπαθεί να καλμάρει το άτομο, εν εξακολουθεί να χτυπά ακόμη κεφάλι του στο δρόμο και ο τόπος έχει γεμίσει αίματα…. Περαστικοί φωνάζουν να τον αφήσουν να λιώσει το κεφάλι του, «γιατί γεμίσαμε πρεζάκια» και άλλα τέτοια … Ο έτερος της ομάδας ΔΙΑΣ έχει αναλάβει την υπεράσπιση του ατόμου, προσπαθεί να δώσει λύση στο θέμα εν μέσω αποδοκιμασιών ….
Είναι πια δεδομένο πως το άτομο θα έχει άσχημο τέλος και οι αστυνομικοί αναλαμβάνουν δράση …
Ο ένας (σσ αστυνομικος) τα βάζει με τους (αξιότιμους?) πολίτες …. Και ο δεύτερος (σσ ένστολος) έχει πάρει αγκαλιά το παλικάρι που κοπανιέται …. Αίματα παντού και η γνωστή μυρωδιά έχει καλύψει τα πάντα ….
Ο νεαρός αστυνομικός υπερβαίνει όλους τους κανόνες και χωρίς πολύ σκέψη -και αφού έχει μιλήσει με το Κέντρο- έχει αγκαλιάσει το άτομο και το μεταφέρει στην άκρη του οδοστρώματος … Βγάζει το τζάκετ του και από κάτω φορά μπλούζα, την οποία και σκίζει για χρήση στο περιστατικό …. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο εχει κάνει ότι είναι δυνατόν για να περιθάλψει το νεαρό άτομο και φαίνεται να καταφέρνει κατι ….

Λοιπόν !!! να σας πω τι έμαθα σήμερα …Άνθρωπος γεννιέσαι, Δε γίνεσαι ! ΕΥΓΕ στα παιδιά της ΕΛΑΣ και ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ! Δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια …. Όπως δεν είναι και όλοι οι αστυνομικοί …. Να σέβεστε για να σας σέβονται!» καταλήγει ο πολίτης.