“Ο Εβρος, Κύριοι…  σώθηκε από την αυτοθυσία των Συνοριακών Φυλάκων,  των Αστυνομικών,  του Στρατού και τη συνεργασία τους”

Η προσπαθείτε να οικοιοποιηθηται την επιχειρησιακή ανταπόκριση όσων  βρέθηκαν σε υπηρεσιακή διάθεση στον Έβρο, επικρίνει Συνοριακός Φύλακας*

“Με βαρύγδουπες ανακοινώσεις και μελισταλαχτα σχόλια δεν σώθηκε ο Εβρος!!! Κύριοι…
Σώθηκε από την ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ των Συνοριακών Φυλάκων,  των Αστυνομικών,  του Στρατού η συνεργασία τους ήσαν άψογη τις πρώτες δύσκολες ώρες και ημέρες,  αλλά και χάρη στην αυθόρμητη συγκινητική συμμετοχή του πολίτη , του αγρότη,  του επαγγελματία του Νομού!!!!!
Εσείς που βγάζετε ανακοινώσεις,  εσείς που σχολιάζεται…. δεν μου κάνει καμία εντύπωση γιατί σας… ΞΕΡΩ… έτσι μάθατε ή  έτσι σας έμαθαν… προσπαθείτε να οικοιοποιηθηται την προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων για να καλύψετε την ανυπαρξία σας…(αυτό κάνατε και πριν πέντε χρόνια).. Προκαλώ να δηλώσετε δημόσια που υπηρετείται και τι ακριβώς κάνατε εκείνες τις ώρες!!!! Θεωρώ ότι έχει μια διαφορά να είσαι στο ποτάμι μέσα στη λάσπη, από το να είσαι με το μπουφανάκι το πουκαμισάκι    στις κάμερες και στους φωτογράφους…
Ακουσα ότι έχουν εκδοθεί και κάρτες για τα μέλη σας… Συγχαρητήρια ΜΟΝΟ επτά χρόνια σας πήρε να καταλάβετε τι σας πρότεινα το 2013 στο THRAKI PALACE!!!!!!!!!
Από τον Εβρο ΕΣΕΙΣ ούτε την σταγόνα του είδατε !!!!!!!!
Και μια τελευταία ερώτηση….  Η Ενωση Συνοριακών Φυλακών Εβρου με ποιο ΝΟΜΟ  συνεχίζει να, υφίσταται???  Στον προ ή στον μετά?????
Εεεε τι λέτε?”.. σχολιάζει επικριτικά συμπεριφορές, ο Χαράλαμπος Παντελίδης της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου.