Ο Έλληνας σωματοφύλακας των Καρντάσιαν και τα μυστικά της διάσημης οικογένειας (video)

Ενας έλληνας συνοδός ασφαλείας στην οικογένεια Καρντάσιαν, περιγράφει την εμπειρία του, ως προσωπικός συνοδός VIP.

Ο Ντέμης Βαλκάνος, ανήκει στην ομάδα προσωπικής ασφάλειας της οικογένειας Καρντάσιαν. Μεγάλωσε στην Ερέτρια Χαλκίδας, ενώ τα τελευταία 12 χρόνια ζει στις ΗΠΑ, με τη σύζυγο και την κόρη που απέκτησαν στο γάμο τους. Ο συνοδός ασφαλείας, μίλησε στην εκπομπή Happy Day του Alpha, για το πώς επελέγη από την οικογένεια στην ομάδα ασφαλείας και την εμπειρία του ως προσωπικός συνοδός VIP.

Η όμορφη Κένταλ Τζένερ, στα χέρια του πλαστικού της αδελφής της Κιμ

Για τις νεαρές της οικογένειας ανεφερε, «Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά, περίπου 14-15 ώρες την ημέρα, κάνουν απίστευτα ταξίδια, πρέπει να εμφανιστούν, να είναι ευδιάθετες…», και διέψευσε δημοσιεύματα που έχουν αναφερθεί σε καβγάδες και ανταγωνισμό των διάσημων αδερφών, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι μια οικογένεια που έχει τους ωραίους κλασικούς καβγάδες που είχαμε».

 

Για τη δουλειά του, ανέφερε ότι λόγω της δημοφιλίας των μελών της οικογένειας, και της όχλησης που ενδεχομένως προκαλούν σε κάποιους, είναι διαρκώς σε επιφυλακή κατά τις μετακινήσεις τους, «Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε φεύγουμε σε μία ώρα».

Ωστόσο όπως σχολιασε, λόγω της συνεούς παρουσίας του δίπλα στα μέλη της οικογένειας, έχει βρεθεί και σε άβλοες καταστάσεις και περιέγραψε πώς βρέθηκε μπροστά στον καυγά μιας Καρντάσιαν, με τον σύζυγό της. «Ήμουν μπροστά σε κορυφαίο καβγά που ευχόμουν να εξαφανιστώ, να υπάρχει πέτρα να κρυφτώ. Ήταν ο άνδρας της μίας από την Καρντάσιαν, αυτήν την είχε πιάσει μια άσχημη ημέρα, εκείνος είχε ακυρώσει όλα τα τουρ του εκείνη την ημέρα και τσακώθηκαν άσχημα. Στο δωμάτιο που ήταν το ζευγάρι έγινε χαμός. Εγώ φοβήθηκα απλώς μην κάνει κακό σε κάποιον», ανέφερε.