Ο Αστυνομικός συνοδός έσπρωχνε τα τρία καρότσια ψώνια σούπερ μάρκετ, του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη

Όταν η προσωπική ηθική φορτώνεται σε τρία καρότσια σούπερ μάρκετ που σπρώχνει ο Αστυνομικός συνοδός

Ως να μην είχε αύριο – παρά τις παροτρύνσεις της Πολιτείας για συγκρατημένες αγορές- ο Αντιπροέδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης κατελήφθη  να εξέρχεται από σούπερ μάρκετ αλυσίδας με 3 γεμάτα καρότσια τα οποία έσπρωχνε ο Αστυνομικός συνοδός του χωρίς ο ίδιος να αγγίζει ούτε ένα.

Με απόλυτη ανευθυνότητα ο Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ ξεσήκωσε τα προϊόντα σε ποσότητες και χρειάστηκε τρία καρότσια για να τα μεταφέρει στο σπίτι του. Ωστόσο η εικόνα του Αστυνομικού συνοδού του να του κουβαλάει τα ψώνια αναγάγουν τη συμπεριφορικότητα του σε θέμα ηθικής ταξης ως κίνηση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης τοποθετήθηκε μέσω Τwitter, επιδεικνύοντας μεγαλύτερη αμετροέπεια και αντικοινωνική συμπεριφορά.

Κατ’ αρχήν ομολογεί ανυπακοή,ενώ ως πολιτικός θσ έπρεπε να δίνει το παράδειγμα, καθώς σύμφωνα με την απόφαση την ταξιδιωτική οδηγία της Κυβέρνησης οφείλουν οσοι ταξιδεύουν από το εξωτερικό στην Ελλάδα να βρίσκονται σε 14αημερη καραντίνα σε κατ’ οίκον περιορισμό. Και επιδεικνύεται ασυνειδησία και επιπολαιότητα, ως περιεχόμενο απάντησης ενω η κοινωνία δεινοπαθεί.