Ο απότακτος Αστυνομικός είχε μετατεθεί στη συνοδεία υπουργού και ανακλήθηκε την επόμενη ημέρα 

Ο απότακτος αστυνομικός είχε μετατεθεί στο παρελθόν στη συνοδεία του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ωστόσο ανακλήθηκε την επόμενη ημέρα

Η μετάθεση στο γραφείο του τότε υπουργού Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε στις 08/11 2017 ωστόσο  ακυρώθηκε ακριβώς την επόμενη μέρα, στις 09/11 2017 με αιτιολογία “υπηρεσιακοί λόγοι”.

Στη συνέχεια με φύλλο πορείας που είχε λάβει στις 26/03 2021 μετακινήθηκε στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.

Ο ίδιος για την αλλαγή της υπηρεσίας την του είχε σχολιάσει, «Όλα είναι κύκλος στη ζωή… Τελικά μετά από 11 χρόνια ο κύκλος μου έκλεισε σε αυτή την Υπηρεσία και φεύγω για κάτι καλύτερο. Αρκετά χρόνια πολλές αναμνήσεις πολλές επιτυχίες πολλές αποτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Διοικητές μου που με ανέχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και όλους του υφισταμένους μου στους οποίους ζητώ συγνώμη αν αδίκησα κάποιον ή έγινα λίγο αυστηρός κάποιες φορές. Σας ευχαριστώ όλους δεν ξεχνάω κανέναν και εύχομαι στο καθένα ξεχωριστά δύναμη και επιτυχίες. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο όλοι και είμαι σίγουρος ότι με κάποιους θα ξανασυνεργαστούμε».