Ο 52άχρονος παιδόφιλος που νάρκωνε την ανιψιά του για να ασελγεί σε βάρος της

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 52άχρονου παιδόφιλου ο οποιος ασελγουσε στην ανηλικη ανηψια του, αφου προηγπυμενως της χορηγούσε υπνωτική ουσία στο γάλα της, έδωσε στη δημοσιότητα, η ΕΛΑΣ  με σχετική Διάταξης Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

image

Ασελγούσε στην 11άχρονη ανιψιά του, αφού προηγουμένως ο 52άχρονος παιδόφιλος της χορηγούσε υπνωτική ουσία στο γάλα της, ενώ διακριβώθηκε ότι είχε ενεργήσει ασελγείς πράξεις και πριν 8 χρόνια, στην κόρη της αδερφής του.

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του Μπόθου Ελευθέριου του Ιωάννη, γεννηθέντα το 1964 στην Γερμανία έδωσε στη δημοσιότητα, η ΕΛΑΣ  με σχετική Διάταξης Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο 52άχρονος, συνελήφθη (06/05) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για αποπλάνηση ανηλίκου και κατοχή βιντεοληπτικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση καθώς και της πορνογραφίας ανηλίκων κατά συνήθεια.

image

Η δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι τις 12-11-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του συλληφθέντα και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.
Οι Αρχές απευθύνουν ελλληση στους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας