“Νύχτα” από την ΕΚΑΜ με τρίμηνη «για υπηρεσιακούς λόγους» στην ΟΠΚΕ

Η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ)  αναφέρεται ως η επίλεκτη ομάδα της της Ελληνικής Αστυνομίας και .. μυρίζει μπαρούτι

Αιφνιδιαστική η απόφαση που φέρει την υπογραφή του νέου Αρχηγού του σώματος, Αντιστρατήγου Δημήτρη Μάλλιου, για την μετακίνηση του – μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης (18/01)- επικεφαλής της Διοίκησης των Ειδικών αστυνομικών δυνάμεων νεοπροαχθέντα Αστυνομικού Διευθυντή, Πέτρου Τζεφεράκου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του NantiaReport.gr, πρόκειται για απόφαση που αποδίδεται σε «υπηρεσιακούς λόγους καθως εληξε η απόσπασή του στην στην Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων (Δ.Ε.Α.Δ.)» και προβλέπει την επαναφορά του Αξιωματικού της ΕΛΑΣ στην οργανική τουβθεση στην ΟΠΚΕ.

Οι λόγοι της υπηρεσιακής απόστασης για τον Αστυνομικό Διευθυντή της ΕΛΑΣ δεν έχουν αναφερθεί – τουλάχιστον όχι σε δημόσιο παράθεση- ωστόσο “καιρός γαρ εγγύς” και με δεδομένο ότι τίποτε δεν παραμένει κρυφό (τουλάχιστον στη ΕΛΑΣ), εις αύριο τα νεότερα με τος τοποθετήσεις των Αστυνομικών Διευθυντών.